pasza bajceps xd Napisano 17 Stycznia 2019 #543897 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2019 (edytowane) 1. Imię : Patryk 2. Nick : , - mogę zmienić w razie czego 3. Wiek : 15 (rocznikowo) , mutacja jest 4. Doświadczenie : W CS:GO dosyć małe, byłem adminem i modem na kilku serwerach 5. Znajomość SM : 7 6. Steam ID : STEAM_1:1:462727886 7. Link do profilu Steam : https://steamcommunity.com/profiles/76561198885721501/ 8. Link do profilu GT : Jakby nie ma, nie mam nicku - dogadałem się z aquaxem i powiedział żebym dopisał, że nie da się tego sprawdzić i że mam te powiedzmy 30h ( mam więcej, około 50 ) 9. Od kiedy grasz na serwerze : 6 dni 10. Ile godzin dziennie grasz na serwerze : Od dwóch do trzech, czasami cztery, zależy od szkoły. Ostatnio grałem około 7 11. Dlaczego chcesz zostać adminem : Serwer bardzo mi się spodobał i chciałbym do niego wprowadzić ciut dyscypliny. Ludzie bez kultury, przeklinający na wszystkie strony o głupią śmierć czy bycie słabszym od kogoś i cheaterzy używający różnych skryptów na bunnyhopa czy inne, powinni być karani w trybie natychmiastowym, co umiliłoby grę ludziom "legitnym". Jestem również człowiekiem chętnym do pomocy, więc zawsze mogę udzielać rad i pomagać ludziom nowym, dopiero co przyszłym na serwer, typu operowanie !awp, z czym wielu nowych ma problemy. Chętnie chciałbym pomóc w "ochronie" serwera. Edytowane 17 Stycznia 2019 przez pasza bajceps xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeMoNeK1910 Napisano 17 Stycznia 2019 #543928 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2019 Jestem na tak +wiek +sm +podanie powodzenia pasza bajceps xd dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 17 Stycznia 2019 #543939 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2019 Dobrze Panie pasza bajceps Gram na serwerze, nie od dziś, nie od wczoraj i bardzo często Cię widuję. Wbiłeś MGE więc musiałeś trochę pograć, jesteś dość rozpoznawalny co oczywiście na plus. Widać, że zależy Ci na tej randze bo po raz kolejny składasz podanie. Mam nadzieję, że będziesz bezstronnym adminem. Jestem na tak. Powodzenia pasza bajceps xd dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcanos Napisano 17 Stycznia 2019 #543967 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi