Boryna Napisano 19 Stycznia 2019 #544197 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 Data zdarzenia: przed chwila 19.01.2019 Nick gracza: Tosia :3 Dowody: w konsoli ban na 5 min przez tosie Świadkowie: Blade Killers | N3XT! Uzasadnienie: Obstawiłem na jackpocie 4 klucze i nie wiem dlaczego ale dała mi kicka " od tego jest admin". Wchodzę na serwa i straciłem klucze bo mnie wyrzuciła to się wkurzylem napisałem admin KUR... i dała mi bana... Nie wiem dlaczego mnie wyrzuciła ale przez nia straciłem klucze!!! Proszę coś z tym zrobić...!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyou Napisano 19 Stycznia 2019 #544219 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 Ban 5 minut i już dawno minął, ale @Tosia, masz uzasadnienie dlaczego gracz dostał kicka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tosia Napisano 19 Stycznia 2019 #544224 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 Co do kicka, mój błąd, miał dostać kicka inny gracz, którego nick zaczynał się tak samo, niestety nie zdążyłam przeprosić za to gracza, ponieważ, że tak powiem zaczeli się rzucać, więc dostał bana na 5min za obraze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 19 Stycznia 2019 #544230 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 @Tosia Następnym razem działaj wolniej i spokojniej. @Boryna Jeśli Ci zależy na tych kluczach to zgłoś się do kogoś z administracji o dodanie. Adminka się przyznała, obędzie się bez konsekwencji. Kyou dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 19 Stycznia 2019 #544231 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi