Atypowy Napisano 22 Stycznia 2019 #544468 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2019 (edytowane) Imię:Piotr Nick:Atypowy Wiek:16 Doświadczenie na Stanowisku Admin:dosyć dobre Znajomość SM/10:7 SteamID: STEAM_0:1:117274858 Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/id/Fox010101/ Link do twojego profilu GT(GameTracker) serwera:https://www.gametracker.com/player/Atypowy/145.239.237.109:27165/ Od kiedy grasz na serwerze:nie pamiętam dokładnie Ile dziennie grasz na serwerze:3/4 godziny w weekendy więcej Dlaczego chcesz zostać adminem:Gram już trochę na tym serwerze i nie powiem spodobał mi się, jedyny w sumie na jakim gram, tylko jeden problem jest, że na serwerze jest bardzo mało adminów a dziennie naprawdę sporo cziterów jest na serwerze, gracze bez kultury, a z tego co widzę to admini aktualni są mało aktywni. Chcę aby na serwerze panował porządek bez cziterów i graczy którzy mówią przez mikrofon mając 9/10 lat piszczących aż się grać nie da. Edytowane 25 Stycznia 2019 przez Arcanos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybixx Napisano 22 Stycznia 2019 #544472 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2019 Wydaje mi się, że poradzi Sobie na stanowisku Admina. Musi poprawić kulturę a tak to: + wiek + doświadczenie Dał bym okres próbny Pozdrawiam Atypowy dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blaszak i Dycha Napisano 23 Stycznia 2019 #544630 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2019 (edytowane) Jestem na tak, bardzo ogarnięty gracz myślę, że z pewnością sobie poradzi na posadzie admina, +doświadczenie + wiek Edytowane 23 Stycznia 2019 przez Blaszak i Dycha Atypowy dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasza bajceps xd Napisano 24 Stycznia 2019 #544641 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 + Doświadczenie + Wiek + SM Tylko coś ostatnio nie widzę cię na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 24 Stycznia 2019 #544661 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Witam, Grasz na serwerze, widuję Cię i problemów z Tobą niema. Wiem o przeszłości, że lubiłeś wybuchnąć, no ale każdemu się zdarza. Zależy Ci na posadzie, inaczej byś nie składał 2 raz podania, co również docenię. Wiek, mutacja, gt i sm na plus. Widać, że jak masz czas to grasz. Nie jestem jednak pewny, czy nie będziesz nadużywał admina i czy będziesz bezstronny. Adminów potrzeba jestem za okresem próbnym 3 tygodnie. Pozdrawiam i życzę powodzenia! Atypowy dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcanos Napisano 25 Stycznia 2019 #544770 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi