Skocz do zawarto艣ci

[UbT] Squb

Squb

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Squb ewentualnie ~Dreamer^ na serwerach.

Link do BanID: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:114913097

Ile czasu dziennie sp臋dzasz na forum: To zale偶y od tego czy sprawdzam demka z serwera. Generalnie od 2h w g贸r臋.

Dwumiesi臋czny sta偶 na forum (Tak/Nie): Raczej tak. Jestem aktywny dosy膰 sporo od pocz膮tku grudnia, wcze艣niejsz膮 aktywno艣膰 rok temu te偶 mia艂em. B臋dzie w sumie oko艂o 2,5miech.

Co艣 o sobie:聽 Jestem osob膮 z poczuciem humoru, zapalony sportowiec (w konkretnych dziedzinach sportu). Reszt臋 mo偶na znale藕膰 w temacie z moim przywitaniem ;)

Do艣wiadczenie: Generalnie brak. Chcia艂bym si臋 sprawdzi膰 czy dam rad臋. Ka偶dy kiedy艣 musi si臋 nauczy膰. Tak jak wy kiedy艣 zaczynali艣cie zabaw臋 z Bansem - tak samo ja chcia艂bym j膮 zacz膮膰.

Dlaczego Ty: Jestem osob膮, kt贸ra lubi wszystko wiedzie膰. Kontakt na forum jak i na serwerach z cz艂onkami ubt pod艂apa艂em (wi臋kszy/mniejszy, ale jest :)). My艣l臋, 偶e da艂em si臋 polubi膰 haha :D. Dodatkowo pe艂ni臋 funkcj臋 admina. Jak na razie wszystkie co podkre艣l臋 bany, jakie da艂em by艂y trafne i s艂uszne. Kary by艂y dobierane co do pope艂nionego czynu. Pomagam reszcie admin贸w z serwera #2 ile mam si艂. Cheaty oceniam z wielu perspektyw +
skoro ju偶 ogl膮dam te demka to chcia艂bym spr贸bowa膰 swoich si艂.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w.
W celu dope艂nienia formalno艣ci prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w.

Pozdrawiamy,
Zesp贸艂 Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...