Mlody123456 Napisano 24 Stycznia 2019 #544751 Udost臋pnij Napisano 24 Stycznia 2019 Nick:Mlody Wiek:14 Link do BanID: Nwm gdzie to znale艣膰 Ile czasu dziennie sp臋dzasz na forum: max moge 3,4 h Dwumiesi臋czny sta偶 na forum (Tak/Nie): Nie Co艣 o sobie: Jestem mi艂膮 osob膮 dla nie kt贸rych wkurzaj膮cy bo mikro mam 2/10 Do艣wiadczenie: By艂em na 2 serwerach moderatorem i adminem oraz moderatorem ts3 Dlaczego Ty: My艣l臋 偶e jestem odpowiedni na to stanowisko bo nie kt贸rzy z administracji nie widz膮 偶e kto艣 ma hacki聽聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 25 Stycznia 2019 #544754 Udost臋pnij Napisano 25 Stycznia 2019 https://banid.pl Daj si臋 pozna膰 - rejestracja godzin臋 temu. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 25 Stycznia 2019 #544755 Udost臋pnij Napisano 25 Stycznia 2019 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zesp贸艂 Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi