DominiczeK Napisano 29 Stycznia 2019 #545256 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Nick: DominiczeK Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem już dużo razy adminem. Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie: 9 lat Steam / NonSteam: Teraz nie mam, ale nie długo sobie kupię, bo sprzedałem swojego steam. Dlaczego Ty: Bo jestem miły i pomocny, i też dużo gram. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:5-6 godzin Kontakt: fb/gg Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/DominiczeK/91.224.117.52:27140/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HoT H3arT Napisano 29 Stycznia 2019 #545263 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Jestem na Tak: + wiek ( jak na swój wiek jesteś dojrzały, nie pokazujesz się z dziecinnej strony ), + zachowanie ( można z Tobą pogadać normalnie, nie wchodzić z niepotrzebne kłótnie, nie obrażasz innych, jesteś wzorem do naśladowania ), +/- gt ( może i nie jest aż taki idealny, ale nadrobisz to szybko ), + doświadczenie i amxx +/- podanie napisane krótko, mógłbyś się troszkę rozpisać o sobie - steam ( nie każdy może mieć steam i pieniądze na niego ), + nie ma dużo adminów na serwerze, kolejna para rąk się przyda, Jestem za tym, żeby dać mu szansę, powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 29 Stycznia 2019 #545276 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Multi konto plus ban na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 29 Stycznia 2019 #545278 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi