CukierkowyMario Napisano 2 Lutego 2019 #545815 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 No siema z takim graczem to się jeszcze nie spotkałem nie wiem czy akurat tutaj powinienem rozwijać ten temat ale no bez kitu tak się nie pisze jedyne czego nie zabrałem tu na temat to ip tego gracza ale to już w logach możecie sprawdzić . A dodatku mówię graczowi na micro by się ogarną bo zaraz wyłapie bana to mnie cisnąć zaczął i wyszedł z serwera. Dla tego jest ten temat Nick : MietowyWapeo Mapa : de_dust2_long data : dzisiejsza 02,02,19 - między 2:15 a 2:21 Świadkowie są : Anoneedes Dowody też : screeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 2 Lutego 2019 #545817 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Gracz ukarany na 3 dni. Na przyszłość, takie tematy piszemy w dziale skargi i problemy. CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 2 Lutego 2019 #545818 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi