N3meZ!$ Napisano 3 Lutego 2019 #546035 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 (edytowane) Nick: [ZSRR] N3meZ!$ Wiek:W tym roku 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem już adminem na innych serwerach go moda i dd2 Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: prawie 5 lat Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty: Jest sporo adminów, ale może być jeszcze więcej Para rąk się przyda od Was zależy czy mnie orzyjmiecie, czy nie Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3h, ale także 4-5h zależy od czasu Kontakt: FB, GG, TS, Forum Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/[ZSRR] N3meZ!%24/91.224.117.52:27140/ Edit//: Usuneło mi napisy ze wzoru. /Sorki Edytowane 3 Lutego 2019 przez N3meZ!$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HoT H3arT Napisano 3 Lutego 2019 #546036 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 Jestem na Tak: +/- wiek +/- GT ( nadrobi ) + doświadczenie + kulturka + mutacja + znajomość regulaminu + bocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnakeS Napisano 3 Lutego 2019 #546054 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 Jestem na tak : + wiek + Doświadczenie + Kultura +/- G/T + Mikro + Rozkręca atmosfere na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 3 Lutego 2019 #546055 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 Jestem na nie z powodów dwóch brak nonsteama + podanie pisz się się powoli a nie na szybko "orzyjemcie". To oczywiście moje zdanie nie bierz tego do siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 3 Lutego 2019 #546068 Administrator Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 Podanie zostanie rozpatrzone. Zapraszam na TS3. SHIRO dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 6 Lutego 2019 #546435 Administrator Udostępnij Napisano 6 Lutego 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi