Viper's Napisano 7 Lutego 2019 #546589 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2019 (edytowane) Imię:Oskar Nick:Viper's Wiek:15 Doświadczenie na Stanowisku Admin:miałem byłem adminem w cs 1.6 Znajomość SM/10:5/10 SteamID: STEAM_0:1:109258557 Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/id/adminxdddd/edit Link do twojego profilu GT(GameTracker) serwera:https://www.gametracker.com/player/Viper's/145.239.237.109:27165/ Od kiedy grasz na serwerze:od jakieś dwa tygodnie Ile dziennie grasz na serwerze:3-5 Dlaczego chcesz zostać adminem:mam małe doświadczenie ale chciałbym spróbować swoich sił. Sm mogę się douczyć to nie jest problem Edytowane 7 Lutego 2019 przez Viper's Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasza bajceps xd Napisano 7 Lutego 2019 #546591 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2019 (edytowane) + Wiek - Czas gry - Przekłamane SM, przyznawałeś się kiedyś na ts że nie wiesz o tym prawie nic - Doświadzczenie @Viper's gadałeś, gadałeś... Mówiłeś że znasz główne komendy na mute ban etc, ale msay csay itd już nie. Edytowane 7 Lutego 2019 przez pasza bajceps xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viper's Napisano 7 Lutego 2019 Autor #546597 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2019 (edytowane) nie gadałem z tobą na ts ja cb nawet nie znam i msay i csay znam Edytowane 7 Lutego 2019 przez Viper's Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K@S@ Napisano 7 Lutego 2019 #546604 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2019 +wiek -dośw nigdy nie miałeś admina w cs go -sm przekłamane jak na moje +mikro -kultura musiałem Cię mutować ostatnio Jak na moje okres próbny z dużą kontrolą bo adminów brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viper's Napisano 7 Lutego 2019 Autor #546606 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2019 z kulturą już się poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HoT H3arT Napisano 7 Lutego 2019 #546612 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2019 Jestem na Nie : +/- wiek +/- aktywność - wypowiadasz się w swoim podaniu, powinni ci je odrzucić - podanie napisane niestarannie, zdania zaczynasz raz małą raz dużą literą. -"miałem byłem" co to jest za stwierdzenie ? Nie ma przecinka, nic nie rozumiem z Twojego zdania. Wiem że nie gram na serwerze, lecz wypowiedziałem się pod jego podaniem. Moim zdaniem napisz podanie za 2 tygodnie, poducz się składni itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacper0 Napisano 7 Lutego 2019 #546617 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2019 Jako gracz jestem na nie, ponieważ Viper dużo wyzywa oraz skłamał w sm. Też byłem świadkiem jak mówił, że zna tylko sm_ban,kick i mute Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 7 Lutego 2019 #546623 Administrator Udostępnij Napisano 7 Lutego 2019 Niestety ale słyszałem że połowę serwera podejrzewasz o cheaty więc odrzucam. Livio, femarix i aureox dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 7 Lutego 2019 #546624 Administrator Udostępnij Napisano 7 Lutego 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi