Skocz do zawartości

Viper's

Rekomendowane odpowiedzi

Imię:Oskar
Nick:Viper's
Doświadczenie na Stanowisku Admin: Byłem adminem na serwerze cs 1.6
Znajomość SM/10:5
SteamID:  STEAM_1:1:109258557 
Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198178782843/
Link do twojego profilu GT(GameTracker) serwera:https://www.gametracker.com/player/Viper's/145.239.237.109:27165/
Od kiedy grasz na serwerze: 3 tygodnie
Ile dziennie grasz na serwerze:3-5 godzin 
Dlaczego chcesz zostać adminem:Chciałbym zostać adminem , ponieważ chcę spróbować swoich sił.Jestem skłonny do pomocy.Kulturę i swoje zachowanie poprawiłem.

-Wiek.

-Doświadczenie.

-Przekłamane SM.

-Niski poziom szacunku i nadmierna gadatliwość (Nadużywanie mikrofonu, brak reakcji na upomnienia administratorów.)

-Obraza graczy/administracji (Kiedy zasymulowałem zmutowanie Ciebie, słyszałem wszystkie twoje obelgi skierowane w moją stronę.)

-Kłamstwo co do wieku - Oszukujesz, że masz ukończone 15 lat, bez żadnego dowodu czy potwierdzenia. Twoja interpunkcja na to nie wskazuje. Chyba, że masz dysgrafię i dysleksję, to rozumiem.

-Przekształcasz wypowiedź administratorów serwera na twoją korzyść.

-Marna kultura, co śmierć w czyjąś stronę "leci" obelga.

-Bezpodstawne oskarżenie mnie o kłamstwa (Dowód w postaci screenshotów mojej rozmowy z tobą.)

Jestem Z D E C Y D O W A N I E na nie i mojego zdania nie zmienię. Niewystarczająco dorosłeś, zachowujesz się jak rozwydrzone dziecko, przez co nie jesteś dobrym kandydatem na pełnienie tak ważnej roli dla naszego serwera. Proponowałbym dać mu zakaz na pisanie podań, ponieważ nie wydaje mi się żeby szybko wyrósł z złych nawyków.

-Doświadczenie

-SM, znów kłamiesz

-Brak kultury

-Ignorowanie upomnień (nadużywanie mikrofonu)

Nie będę pisał nic więcej, razem z @XxZenioxX rozpatrzyliśmy twoje zachowanie i będzie to rozpisane w późniejszych dowodach, pozdrawiam.

Edytowane przez pasza bajceps xd

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...