BillyRusso Napisano 17 Lutego 2019 #547810 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2019 (edytowane) Hej mam problem z zakupem klasy premium... Po resecie z lutego wyslalem 3 sms na premke... Kase mi zabralo, a zwrotnego nie otrzymalem Przed resetem nie mialem takich problemow normalnie kupowałem kilka razy i wszystko było okey Co MAM robic? Co wy możecie zrobić by to naprawić? Edytowane 17 Lutego 2019 przez Bezzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 17 Lutego 2019 #547812 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2019 Nazwę tematu już mogłeś sobie darować Zapraszam na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 17 Lutego 2019 #547813 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi