THC EryQ Napisano 18 Lutego 2019 #548003 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 (edytowane) Nick: |THC|EryQ|AwX| Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na wielu serwerach nie tylko cs 1.6 ale również go Znajomość AMXX (W skali 1-10): daje sobie mocne 4 ponieważ dosyć dawno się w to nie bawiłem lecz nadrobie Staż w CS-sie: myślę ze spokojnie coś ponad 5 lat Steam / NonSteam: Niestety NS lecz gdy będzie konieczność zakupię grę na steam Dlaczego Ty: Myślę że kolejny admin się przyda, często jestem na serwerze gdy admina brak i ludzie robią co chcą wchodzą na txt, minują gdzie popadnie jak i obrażają się nawzajem. Chciał bym dołożyć ziarenko od siebie i zapewnić graczom przyjemną rozgrywkę Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3-4h Kontakt: GG, FB, FORUM, GRA, STEAM LECZ NIE POSIADAM NA NIM CS 1.6 Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/|THC|EryQ|AwX|/80.72.40.110:27027/ Dodam od siebie że zdaje sobie z tego sprawę że brakuje mi troszkę godzin lecz daje słowo że do środy będą uregulowane. Jestem tu od nie dawna z polecenia znajomego i myślę że zostanę na długo z serwerem. Edytowane 18 Lutego 2019 przez THC EryQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@MuT Napisano 18 Lutego 2019 #548004 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 Jestem na tak +wiek +doswiadczenie -godziny ale nie wydaje mi sie by te kilka h mogloby Ci przeszkodzić +jeśli będziesz miał steam teraz - Mam nadzieję, że Cię przyjmą chociaż na 2 tyg testowe THC EryQ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* Napisano 18 Lutego 2019 #548010 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 (edytowane) Jestem na tak. widziany na serwerze. kup steam będzie można zgłaszać graczy na ns to tylko na forum ale trudno się skontaktować. Powodzenia , nie daj się sprowokować przez graczy . Trzeba trzymać nerwy na wodzy. kultura jest. Tylko się zastanawiam czy zostaniesz na jakiś czas czy dłużej. Edytowane 18 Lutego 2019 przez *A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* THC EryQ i M@MuT dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2382 Napisano 18 Lutego 2019 #548023 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 jestem na tak THC EryQ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramato Napisano 18 Lutego 2019 #548071 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 Na Tak +kultura jest +amx -steam -gt ale widzę cie na serwerze Życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 18 Lutego 2019 #548076 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 TAK -WIEK -AMX -KULTURA JEST -/+ GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 19 Lutego 2019 #548130 Administrator Udostępnij Napisano 19 Lutego 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl M@MuT dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi