ariadrin Napisano 22 Lutego 2019 #548517 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 Chcialbym zglosic, iz klasa szturmowiec, a mianowicie gracz grajacy ta klasą nie jest widoczny na radarze przez wroga uzywajacego UAV'a. prosze o zweryfikowanie błedu. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 22 Lutego 2019 #548521 Administrator Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 Czy wcześniej ten błąd występował? Czy klasa ma wbudowany jakiś radar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ariadrin Napisano 22 Lutego 2019 Autor #548523 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 nie mam pojecia czy byl wczesniej. jesli chodzi o radar to szturmowiec go nie ma, a sam gralem klasa co tez nie posiada. korzystałem z UAV. innych widzialem a szturmowca ktorym gral Jonsnow nie widzialem na radarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 22 Lutego 2019 #548531 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 sprawdziłem osobiście i faktycznie jest błąd i go nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 22 Lutego 2019 #548547 Administrator Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 @klqs masz może sma od tej klasy by to sprawdzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ariadrin Napisano 22 Lutego 2019 Autor #548598 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 dzis zauważyłem, ze podczas uzywania UAV'a nie widzialem gracza ktory gral wsparciem strzeleckim. moze problem jest w niewidzialnosci a nie tyle co w klasie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klqs Napisano 23 Lutego 2019 #548610 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2019 (edytowane) Mam sma ale generalnie dziwna sytuacja, bo niewidka którą ma szturmowiec nie ma nic do uava, to tylko render gracza. Przejrzałem jeszcze kod od UAV ale tam nie ma żadnych wyjątków. Musze to jeszcze na spokojnie przejrzeć, bo nie powiedziałbym, że w piątek o tej porze niczego nie przeoczyłem, tym bardziej w tym stanie xd Edytowane 23 Lutego 2019 przez klqs Nodi, aquax i ariadrin dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 25 Lutego 2019 #548920 Administrator Udostępnij Napisano 25 Lutego 2019 Jeżeli błąd zostanie naprawiony informacja pojawi się w aktualizacji serwera. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 25 Lutego 2019 #548921 Administrator Udostępnij Napisano 25 Lutego 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi