A3ro Napisano 26 Lutego 2019 #549055 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2019 Witam chciałbym napisać temat o przywrócenie klasy Cichy zabójca, była to dobra klasa ale została usunięta wiem pusałem już temat o przywrócenie tej klasy. Starzy wyjadacze serwera mogą ją pamiętać a dla tych nic nie wiedzących o tej klasie to była klasa z: -2xdmg w plecy -1/4 na odrodzenie po śmierci - bronie m4 i usp a statystyk tej klasy nie pamiętam Jak ta klasa nie zostanie dodana to prosze chociaż o usunięcie jej opisu i usunięcie opisu klasy zdrowy duch ponieeaż tych 2 klas już nie ma a ich opisy są. Pozdrawiam A3ro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 26 Lutego 2019 #549062 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2019 Klasa fajna Myślę, że fajnie by było nią pograć. Jak najbardziej na + A3ro dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syjon. Napisano 26 Lutego 2019 #549093 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2019 Lepiej było by usunąć te opisy oraz usunąć więcej klas którymi nikt Ne gra i robić nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 3 Marca 2019 #549663 Weteran MH Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Na razie żadna klasa nie będzie dodawana. Jeśli są jeszcze jakieś opisy klas oprócz tych dwóch wymienionych to napiszcie mi na pw zostaną usunięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 3 Marca 2019 #549664 Weteran MH Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi