Skocz do zawartości

Podanie o admina (Gangbang)

GangBang

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imię:Wiktor
2. Nick:
GangBang#Noob Majster
3. Wiek:14 niedługo 15
4. Doświadczenie na Stanowisku Admin:Byłem kilka razy adminem na serwerach(1vs1 arenki,FFA,Only AWP).
5. Znajomość SM/10:7,5
6. SteamID:
STEAM_0:0:463630200
7. Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198887526128/
8. Link do twojego profilu GT(GameTracker) serwera:https://www.gametracker.com/player/GangBang%23Noob Majster/145.239.237.109:27165/
9. Od kiedy grasz na serwerze:17.02.2019
10. Ile dziennie grasz na serwerze:3-5 h
11. Dlaczego chcesz zostać adminem:Bo miało widuje adminów na serwerze.Nie którzy gracze wyzywają innych graczy i mi sie to nie podoba.Chce zostać adminem na tym serwerze ponieważ jest bardzo dobry,dużo graczy na nim gra.

+/- Wiek

+ Doświadczenie

- Za krótko z nami jesteś 

- Twoje uzasadnienie dla mnie jest nieodpowiednie, ponieważ piszesz w nim o tym, że gracze wyzywają innych graczy, a sam bardzo często wyzywasz innych. Również to, że mało widujesz adminów, aktywność adminów ostatnio jest bardzo duża.

Osobiście jestem na nie głównie, dlatego że za krótko z nami jesteś.

Twój wiek idzie na minus. Rozumiem, wyjątki ( Sam nim jestem ), ale twój głos jest lekko piszczący.

Doświadczenie, jeśli nie kłamiesz, plus.

Czas gry, minus.

Wczoraj dostałeś mute za obrazę gracza, co mocno psuje twoją reputację w podaniu.

Mało widujesz adminów na serwerze? Niektórzy robią 12 godzin aktywności w dwa dni i ty ich mało widujesz? Najwidoczniej Ciebie za często na serwerze nie ma. Nie chwaląc się, w jednym z tygodni aktywności miałem 26 godzin :)

Dzienny czas gry jest na minus, ponieważ ciutkę skłamałeś. Jesteś na pół godziny  - godzinę, aż w końcu rage quit'ujesz.

Jestem na nie. Popraw aktywność i kulturę to się zastanowię.

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...