GangBang Napisano 27 Lutego 2019 #549156 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 1. Imię:Wiktor 2. Nick: GangBang#Noob Majster3. Wiek:14 niedługo 15 4. Doświadczenie na Stanowisku Admin:Byłem kilka razy adminem na serwerach(1vs1 arenki,FFA,Only AWP). 5. Znajomość SM/10:7,5 6. SteamID: STEAM_0:0:4636302007. Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198887526128/8. Link do twojego profilu GT(GameTracker) serwera:https://www.gametracker.com/player/GangBang%23Noob Majster/145.239.237.109:27165/9. Od kiedy grasz na serwerze:17.02.2019 10. Ile dziennie grasz na serwerze:3-5 h 11. Dlaczego chcesz zostać adminem:Bo miało widuje adminów na serwerze.Nie którzy gracze wyzywają innych graczy i mi sie to nie podoba.Chce zostać adminem na tym serwerze ponieważ jest bardzo dobry,dużo graczy na nim gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XxZenioxX Napisano 27 Lutego 2019 #549198 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 +/- Wiek + Doświadczenie - Za krótko z nami jesteś - Twoje uzasadnienie dla mnie jest nieodpowiednie, ponieważ piszesz w nim o tym, że gracze wyzywają innych graczy, a sam bardzo często wyzywasz innych. Również to, że mało widujesz adminów, aktywność adminów ostatnio jest bardzo duża. Osobiście jestem na nie głównie, dlatego że za krótko z nami jesteś. pasza bajceps xd dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasza bajceps xd Napisano 27 Lutego 2019 #549205 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Twój wiek idzie na minus. Rozumiem, wyjątki ( Sam nim jestem ), ale twój głos jest lekko piszczący. Doświadczenie, jeśli nie kłamiesz, plus. Czas gry, minus. Wczoraj dostałeś mute za obrazę gracza, co mocno psuje twoją reputację w podaniu. Mało widujesz adminów na serwerze? Niektórzy robią 12 godzin aktywności w dwa dni i ty ich mało widujesz? Najwidoczniej Ciebie za często na serwerze nie ma. Nie chwaląc się, w jednym z tygodni aktywności miałem 26 godzin Dzienny czas gry jest na minus, ponieważ ciutkę skłamałeś. Jesteś na pół godziny - godzinę, aż w końcu rage quit'ujesz. Jestem na nie. Popraw aktywność i kulturę to się zastanowię. XxZenioxX dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 27 Lutego 2019 #549208 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Jesteś z nami dopiero 5 dni, masz 3h przegrane i to wygląda bardzo słabo więc odrzucam. XxZenioxX dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 27 Lutego 2019 #549209 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi