unloved Napisano 3 Marca 2019 #549648 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Witam Was! Chciałbym przedstawić banalną propozycje, która pomoże utrzymać porządek w składzie Administracji: Moją propozycją jest wprowadzenie comiesięcznego raportu pisanego przez Opiekuna/Właściciela serwera, który zawierałby ilość godzin spędzonych przez każdego z Adminów oraz ocenę ogólną, w której byłaby zawarta informacja co dany podopieczny zrobił w przeciągu owego miesiąca aby wyróżnić się na tle pozostałych kolegów(wyróżniająca się aktywność, przyjęte propozycje, etc.). Propozycja wynika ze skarg naszych kochanych Graczy na niską aktywność Administracji na serwerze. Mam nadzieję, że nie ma tego na sieci i że tego nie pominąłem Pozdrawiam i liczę na to, że pomysł się podoba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 3 Marca 2019 #549650 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Takie coś istnieje i jest w ukrytych działach unloved dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 4 Marca 2019 #549790 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi