Skocz do zawartości

Podanko

unloved

Rekomendowane odpowiedzi

Imię: Wiktor
Nick: ineed
Doświadczenie na Stanowisku Admin: Wielokrotny Admin, oraz były Opiekun serwera OnlyAWP (Wielokrotny nie dlatego, że byłem degradowany tylko z powodów upadku lub sprzedania serwera :D)
Znajomość SM/10: 8/10
SteamID: STEAM_1:1:155385013
Link do profilu Steam: steamcommunity.com/id/goldsking (link podany jest dobrze, wystarczy skopiować leniuchy!)
Link do twojego profilu GT(GameTracker) serwera: GT ; GT ; GT ; GT ; GT
Od kiedy grasz na serwerze: Nie jestem w stanie dokładnie powiedzieć.. :)
Ile dziennie grasz na serwerze: 3-5h
Dlaczego chcesz zostać adminem: Chciałbym zostać adminem, ponieważ codziennie spędzam naprawdę dużo czasu na serwerze. Niestety członkowie obecnej administracji niezbyt często odwiedzają OnlyAWP, a jak już wejdą to na chwilę moment i tyle było ich widać, co niestety Gracze widzą i również się skarżą. Jestem rozpoznawalny na serwerze, wiadomo nie wszyscy mnie lubią, lecz nie jestem osobą aspołeczną, z która nie da się dogadać, po prostu nie lubię chamstwa i prowadzonej w moją stronę niepotrzebnej agresji :). W przeciągu mojej "pracy", która trwa ok. 2lat (tak wiem dziwne - 14letni Admin, lecz wiek to tylko liczba hihi) nie spotkałem się z żadną skargą do mojej osoby, oprócz skarg na profilu steam typu "odpalony admin" w nieco agresywniejszej wersji :S

Pozdrawiam wszystkich i liczę, ze nie zanudziłem Was swoim podaniem! <3

Edytowane przez unloved

-Wiek strasznie oszukane

-GT 

- Aktywność 3-5h? Dziennie gram bardzo dużo i widzę że dziennie jesteś maksymalnie 2h

- Mało aktywni admini ? Trudno żeby byli aktywni jak wchodzisz może na 30minut i ich nie widzisz ?

Jestem na NIE i szybko swojego zdania nie zmienię.

+/- Wiek, nie znam twojego prawdziwego więc nie mnie osądzać.

- GT, musisz podać wszystkie, lub przynajmniej te na których łącznie masz 50h - nie nasza wina że zmieniasz nicki jak 12-letnia dziewczynka profilowe na Facebooku.

Niestety członkowie obecnej administracji niezbyt często odwiedzają OnlyAWP, a jak już wejdą to na chwilę moment i tyle było ich widać, co niestety Gracze widzą i również się skarżą. " Mało aktywni admini... Zrozum, mocium panie, ale ludzie mają na głowie naukę i muszą czasami iść na tzw. urlop ( fe. ja ), więc jeśli możesz to nie pisz że jesteśmy nieaktywni kiedy @XxZenioxX, @Atypowy i jeszcze conajmniej dwóch spędzają wyjątkowo dużo czasu na serwerze, minus.

- Czas gry, nie grasz nawet 4 godziny dziennie, więc po co niepotrzebna manipulacja o pięciu? Trzy to u ciebie rzadkość. 

Aktualnie jestem na NIE.

Pozdrawiam, <3 Fauzanek <3 

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...