Gość Guest Napisano 14 Grudnia 2015 #365920 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Wzór skargi (data i godzina): Teraz tak po 18 Nick admina/gracza, który zawinił: Kapitan Czajnik Dowody: Tutaj chyba dowodow nie mozna miec Świadkowie: Kumpel ktory tez tam gra Uzasadnienie: Gralem sobie na jb i poszedlem do ct i po chwili przerzucili mnie do tt po czym znow poszedlem do ct i dostalem bana ze pcham sie do ct bez mikro, a mikro mam bo jeszcze gadalem w cs zeby kumpla sie spytac czy mnie slychac i mowil ze dobrze slychac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 14 Grudnia 2015 #365846 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Zapraszam admina @@Kapitan Czajnik do wypowiedzi i uzasadnienia dlaczego gracz nie dostał szansy prowadzenia w CT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 16 Grudnia 2015 #366751 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Brak zainteresowania. @@Malu, ostrzeżenie dla admina poprosimy i temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 16 Grudnia 2015 #366763 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi