Skocz do zawartości

Bugownie kondycji

syjon.

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: noname

Mapa: Nie wiem 
Serwer: cod 400
Link do demka: https://www108.zippyshare.com/v/i9J6qbPM/file.html
https://www108.zippyshare.com/v/OTWfMnfp/file.html
Steam ID/IP: 890 STEAM_0:1:457135083
Rozpiska:  Koleś może mieć maksymalnie 223 kondycji a biega za szybko. W drugim nagraniu elo elo 350 miał tyle samo kondycji co noname.

1 demo 

od 24:55 do 25:08 

od 25:24 do 25:49

2 demo 

od 14:18 do 14:38

Edytowane przez syjon.

• Premium

Potwierdzam. Zapytałem się gracza ile ma kondy, na co ten odpowiedział, że 221. Wbiłem na zeusa 94 lvl dałem tyle samo kondy i nie biegłem tak szybko jak gracz. @syjon. może potwierdzić. Gracz miał 89 poziom, a biegł jak by miał jakiś 250 :) tyle mam do dodania.

Edit1: Po 2 krotnym obejrzeniu demek mogę stwierdzić, że najwięcej widać na demku pod nazwą "cziter"

Edytowane przez ULTR4 K1LL

I co to ma być powód zbanowania mnie bo nie potraficie tak samo biegać??? To może następnym razem mnie zbanujecie bo POTRAFIĘ UŻYWAĆ RADARU"UAV", a wy mając też UAV nie potraficie jak ja grać. Rozpisz mnie tylko jakoś sensownie, a jak nie potrafisz to sam wpisz cl_forwardspeed "powyżej 400" i zobacz jak się biega, następnie odpal demko i popatrz na mnie. To że masz "to samo co drugi, ale Ci nie wychodzi" nie oznacza że od razu że dana osoba oszukuje. 

edit: Po za tym co ja się będę tłumaczył skoro wy i tak wszystkowiedzący, wpiszcie sobie komendę i zobaczcie jak się biega. Szkoda że nie ma b2k on przynajmniej miał o tym pojęcie...

Edytowane przez noname 400

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...