Skocz do zawartości

Kilka słów co do ADMINA !!!

Losik

Rekomendowane odpowiedzi

Moje kilka słów dotyczy admina xVol4r.

Słuchaj mnie chłopcze, u@ masz po to byś czytał - co robisz z wielką niechęcią.

Swego czasu rzucałeś banami za m.in. kulturę - patrzysz jak ktoś raz przeklnie i jeb mu banika.

Oczywiście jesteś stróżem regulaminu ale bardzo wybiórczym - banujesz kogo chcesz a jak znajomy się trafi to nie widzisz tego że przeklina, wchodzi na txt, skanuje.

Ci trzeba kilka razy pisać jedną rzecz a Ty i tak masz to gdzieś.

Admina dostałeś z litości chyba.

Nie dziw się że teraz będzie Ci pisane "banuj za ping bo do 100 podskoczy"

Nie było tak?

No to przykład.

Brat mój grający pod nickiem "SirJunior" miał dobre staty - fakt ping do 100 dochodził.

Grał wtedy i Variacik i SQNFUN a także KreatywnyAli.

Nikt z w/w adminów nie zbanował mi brata - a że oni ulotnili się z serwera pozostałeś Ty.

Wystarczyło że zabił Cię parę razy i zepsuł statystyki to go zbanowałeś za ping.

Ja się pytam po co Ci admin? Dla osiągania własnych celi?

Mało to razy AWK przeklinał i jakoś banować go nikt nie chciał.

Grałem tu od października, właściwie skończyłem i nie wrócę a powodem jest administracja a dokładnie Twoja osoba.

Tyle z mej strony, a Ty przemyśl to co napisałem i radzę czytaj u@ bo skargi się posypią.

Emano.

Nie faworyzuje nikogo, dłuższe bany daję tylko wtedy, kiedy ktoś nagminnie łamie regulamin, dotyczy to również pingów. Jest pewne ograniczenie pingu, do którego musicie się dostosować. Przynaję, że dość rygorystycznie banuję, nie będę ostrzegał nikogo o przestrzeganiu kultury, nie musicie jej przestrzegać tylko w grze, ale i w życiu codzinnym, jeśli tego nie robicie spotykają Was konsekwencje, to wydaje mi się dość proste.

Jeśli chodzi o u@, nie widzę wszystkiego co piszecie, zdarzają mi się afk'i po dedzie, jak z resztą każdemu, podczas gry też zdarza mi się nie patrzyć na chat. Dlatego z resztą proszę o zgłoszenia na steamie tych, którzy mają taką możliwość, łatwiej mi wyłapać wtedy zgłoszenie, wiadomość.

Jeśli chodzi o AWK to bardzo zły przykład podałeś, zawszę jak zauważyłem, że łamie regulamin otrzymywał bana.

A to, że przypominanie o celach przed 1:00 jest zabronione to dla mnie nowość.

Chciałeś powiedzieć bezczelny? Szczelności mi brakuje(?) Jestem grammar nazi.

Epic fail dostał raz screeny, ponieważ ładnie mu wychodziły skany. Za drugim razem też dobrze widział, gdzie są ludzie, co mogło wynikać jednak z dobrego refleksu, do czego mnie przekonały jego screeny. Jeśli o te drugie ss'y chodzi, grał pod nowym nickiem, nie wiedziałem, że to ten sam gracz, w innej sytuacji by ich nie dostał.

Jeśli chodzi o kicka, którego otrzymałeś - było 0:10-0:20, miałem pełne prawo Cie wyrzucić za cele, przypomnieć, że takowe istnieją również na naszym serwerze. A Twoje wytłumaczenie, że Twoim celem jest zabicie wszystkich przeciwników było po prostu śmieszne.

Skanowałem, może i tak, zdarzało mi się, lecz było to przed pozyskaniem rangi, widziałeś, żebym coś takiego zrobił po otrzymaniu admina? Szczerze w to wątpię.

Jezu ludzie... Teraz to płaczecie jak nie wiem kto... Nie dawno na mnie była skarga że tego zbanowałem a tego nie. Idźcie sobie na ts'a powiedzcie wszystko co leży na sumieniu i dajcie spokój. A jeżeli macie jakiś problem do admina, że nie wykonuje swoich obowiązków, zbierajcie dowody tak długo że za jedną skargą degradacja poleci. Nie da się ? Da się, wszystko się da. Nie płaczcie na forum..

Moje kilka słów dotyczy admina xVol4r.

Słuchaj mnie chłopcze, u@ masz po to byś czytał - co robisz z wielką niechęcią.

Swego czasu rzucałeś banami za m.in. kulturę - patrzysz jak ktoś raz przeklnie i jeb mu banika.

Oczywiście jesteś stróżem regulaminu ale bardzo wybiórczym - banujesz kogo chcesz a jak znajomy się trafi to nie widzisz tego że przeklina, wchodzi na txt, skanuje.

Ci trzeba kilka razy pisać jedną rzecz a Ty i tak masz to gdzieś.

Admina dostałeś z litości chyba.

Nie dziw się że teraz będzie Ci pisane "banuj za ping bo do 100 podskoczy"

Nie było tak?

No to przykład.

Brat mój grający pod nickiem "SirJunior" miał dobre staty - fakt ping do 100 dochodził.

Grał wtedy i Variacik i SQNFUN a także KreatywnyAli.

Nikt z w/w adminów nie zbanował mi brata - a że oni ulotnili się z serwera pozostałeś Ty.

Wystarczyło że zabił Cię parę razy i zepsuł statystyki to go zbanowałeś za ping.

Ja się pytam po co Ci admin? Dla osiągania własnych celi?

Mało to razy AWK przeklinał i jakoś banować go nikt nie chciał.

Grałem tu od października, właściwie skończyłem i nie wrócę a powodem jest administracja a dokładnie Twoja osoba.

Tyle z mej strony, a Ty przemyśl to co napisałem i radzę czytaj u@ bo skargi się posypią.

Emano.

Co do ostatnich słów. Lepiej było skargę napisać niż to jak na mój gust. Wystarczyły dowody w postaci ss lub dema...

@Losik @Mentosik. czekam na jakieś dowody.

Tobie też pisałam żebyś czasem upomniał graczy a nie banował od razu.

Ogólnie z tym pingiem to jest jeden wielki problem. Jeden z graczy (tu nicku nie podam) pisał mi z wielkim żalem, że jest ciągle banowany za ping  ale nie oszukujmy sie, sama widziałam, że ping skacze mu po 500 (oczywiscie nie poruszam tematu wszystkich).  Nie mówie, że od razu pół godziny ale admini dajcie kicka czy tego bana na 5 min. @Mentosik. ten wasz spór jest zbędny, po co sobie wchodzić na głowę, jesteście grupą adminów, powinniście sobie pomagać a nie rzucać kłody pod nogi.

Ja wiem, że święty nie jesteś i piszę Ci tu i napiszę na pw żebyś troszkę przystopował. Nie chcę żeby doszło do tego, ze będziesz robił co Ci się podoba.

Na serwerze ma panować spokój zwłaszcza ze strony adminów, a nie wieczne narzekania i spory.

Od tej pory jeśli dostanę chociaż jedno uzasadnione zgłoszenie, że u@ jest olewane, wyciągnę konsekwencję i nie będzie to tylko ostrzeżenie. Wcześniej miałam nadzieję, że obejdzie się bez tego typu tematów i upomnien, widocznie myliłam się.  I przypominam, że w momencie gdy składaliście podanie, dobrowolnie zgłosiliście się do pomocy, nikt Wam nie kazał. Tak więc szanujcie to, że ktoś dał Wam szansę.

Mam dowody jak pytałem sie Naruto czy jak wchodzę na Server pisze VIP Mentos a ty na u@ piszesz do mnie, że nie bo jestem nikim na tym serwerze. I weź tu nie kłam jak widzę jak siedzisz na servie i jest nas 2 to ja zawsze ogarniam u@ a ty grasz i nic nie robisz. Popatrz na twoje bany w amx ile masz banow a inni admini. Jestem dużo krócej adminem i mam 2x więcej banow a ty mówisz, że odrazu banunjesz. Tak samo idę na spector na 3 min bo musze na forum iść a ty odrazu banujesz za nabijanie h.... Ty masz dawać przykład a nie zachowywać się jak ostatni bachor

Niestety nie zgodze sie z Toba, nie liczba zbanowanych osob swiadczy o tym czy ktos cos robi czy tez nie. Owszem pytales sie o to czy pisze VIP gdy wchodzisz na serwer, odpowiedzialem Ci na pytanie, watpie ze Volar chcial Cie urazic, mogl to byc zart.. kazdy ma inne poczucie humoru. Co do banow.. admin nie musi ostrzegac ani upominac skoro to nie przynosi efektu, upominanie/ostrzeganie glownie zalezy od dobrej woli admina. Zachowywac sie jak bachor? Wszyscy sie tak zachowujecie, zamiast sie dogadywac to robicie bezsensowne skargi i sie obrazacie bez powodu, jestescie w 1 teamie, miedzy nami ma byc wspolpraca a nie wieczne spinanie dupy o jakies pierdoly.. dobra atmosfera.. czemu czesc adminow potrafi sie dobrze dogadywac? Bo nie obrazaja sie za byle gowno tylko widza w tym zarty.. jesli macie sie tak dalej zachowywac, plakac i spinac dupska o wszystko to nie ma tego sensu dalej ciagnac, rezygnujcie i tyle. Tyle w temacie z mojej strony, mam nadzieje ze sie ogarniecie.. wasze skargi na steamie do kazdego bo ktos na u@ powiedzial ze nie wiem... smierdzisz jest zalosne, mozecie sie nie lubic ale dogadywac sie macie na serwerze i ze soba wspolpracowac.

Jak tak dalej bedzie to w koncu nam sie odechce sluchac waszych klotni na u@ i sami zrezygnujemy... @Mentosik. spinasz sie o byle gowno a sam swiety nie jestes tak jak kazdy z nas, przypomniec Ci jaki opierdziel ode mnie dostales? Zluzuj troche porty stary..

Mentos, za krótko mnie znasz i zupełnie nie masz w stosunku do siebie dystansu. Jestem w pewnym sensie internetowym trollem, jak to mają informatycy zazwyczaj, nigdy nie jestem w internecie poważny, szczególnie podczas gry. Więc te docinki w Twoją stronę są żartami, wspomnę to teraz, żebyś skumał to w końcu. Inni bez mówienia tego to łapią, Flex, Ali i inni.

Za nabijanie h dostałeś prawdopodobnie raz ode mnie kicka, bo faktycznie przez dłuższy czas byłeś afk.

Ban 30 minut za ping dałem tylko raz, jak narazie tylko straszę, że takie bany będę dawał z nadzieją, że owy gracz ten ping ogarnie przed grą.

Jeśli o mnie chodzi, u@ nie olewam, jeśli nie reaguję na zgłoszenie, to po prostu poszedłem na krótkie zw po dedzie lub zwyczajnie nie zauważyłem chatu w danym momencie.

Jeśli o Ciebie chodzi Mentos, proszę o kontakt na steamie, wyjaśnimy sytuację pomiędzy nami.

@Mentosik. i nie róbcie "reklamy" i idźcie na pw/steam/wyjaśnijcie to sobie na serwerze.

Vol wiesz co myślę o tych banach za ping :) Ale olewania obowiązków u niego nie zauważyłem. Trzeba to sprawdzi nie trzeba to nie sprawdzi bo robi to ktoś inny/ktoś zgłasza kogoś bo go zabił...Tyle.

Swoją drogą to ludzie którzy biorą dużo rzeczy lub wszystko do siebie lepiej żeby nie czytali co na u@ piszą admini ^^ Nie bez powodu nieraz jest tyle śmiechu :pp

Ed.

Zaraz ci naruciak @August da warna za spam :P A głównie to nie zauważyłem żeby się ktoś z twoich wymysłów śmiał ^^ :D

@Mentosik. i nie róbcie "reklamy" i idźcie na pw/steam/wyjaśnijcie to sobie na serwerze.

Vol wiesz co myślę o tych banach za ping :) Ale olewania obowiązków u niego nie zauważyłem. Trzeba to sprawdzi nie trzeba to nie sprawdzi bo robi to ktoś inny/ktoś zgłasza kogoś bo go zabił...Tyle.

Swoją drogą to ludzie którzy biorą dużo rzeczy lub wszystko do siebie lepiej żeby nie czytali co na u@ piszą admini ^^ Nie bez powodu nieraz jest tyle śmiechu :P

Glownie smiejemy sie z tego ze Ali ma malego :D

Serio koledzy macie takie problemy wystarczą dowody potem skarga na admina i zobaczymy co z tego wyniknie a nie jakieś spiny na forum po co wam to ?. Kłócić się na ts a nie tu , macie problemy rozwiązujcie je między sobą a nie na forum bez dowodów ;) a co do  xVol4r  święty to on nie jestem Mentosik tym bardziej więc ogarnijcie się i popatrzcie na siebie nie na innych :) Zgodzę się również z Anią i Naruciakiem. Tyle ode mnie spiny do siebie rozwiązujcie między sobą lub je zostawcie dla siebie :) 

Znam Losika nie od dziś i jestem pewien że bez powodu tego tematu by nie pisał..

Kiedy Volar składał podanie na admina już wtedy wiedziałem jak to będzie wyglądało.

Co do banów za ping to też uważam że przesadzacie, jak ktoś ma +/- 120 to jest to w granicy tolerancji, a widziałem nie raz jak Volar takich banował.

Jeżeli chodzi o kulturę to przykład z wczoraj - ktoś napisał jedno słowo "pierdole" , a Volar z automatu wlepia mu bana z powodem typu "Nie pierdol tyle bo rodzinę powiększysz"...

Te powody banów to u Was są rodzinne (takie nawiązanie do Naruta). 

Mam nadzieje że Volar przemyśli swoje zachowanie i się trochę ogarnie, ode mnie to tyle.

Pozdrawiam.

Acha chciałbym jeszcze dodać Volar że gdy składałeś podanie o admina Flexee oraz Shooter wypowiadali się na Twój temat w taki sam sposób jak Mentos tutaj.

Nie każdy rozumie Twojego poczucia humoru, bo nazywanie innych cwelami czy frajerami jest nie na miejscu.

EDIT2# Przed chwilą któryś z adminów (stawiam na Volara) napisał na środku "Leżysz lamo :D" // nie nadużywaj przywilejów, a jak nie możesz się powstrzymać i musisz coś komuś napisać używaj amx_psay'a... 

Hmm doloze swoje 5 groszy, Volar i Naruto myslicie ze macie admina to wolno wam doslownie wszystko. Po 1 padacie przenosicie sie do lepszego teamu(przewaznie do mojego bo padacie z rakiet). Tez nie macie kultury a banujecie za 1 slowo jak wczoraj mnie bo napisalem "zajebiscie" bo mialem tytanki. To ze macie admina nie jestescie mistrzami swiata ze wszystko wam wolno ...

SSY: http://www42.zippyshare.com/v/b6vgMEvQ/file.html

Hmm doloze swoje 5 groszy, Volar i Naruto myslicie ze macie admina to wolno wam doslownie wszystko. Po 1 padacie przenosicie sie do lepszego teamu(przewaznie do mojego bo padacie z rakiet). Tez nie macie kultury a banujecie za 1 slowo jak wczoraj mnie bo napisalem "zajebiscie" bo mialem tytanki. To ze macie admina nie jestescie mistrzami swiata ze wszystko wam wolno ...

3p1c się postarał z dowodami trochę ich to obciąża jednym słowem tyle ode mnie ;)

Modki zajrzeli ale juz zeby przeniesc do dzialu ubt to nie ma komu...

Właśnie... Wczoraj również Volar dwukrotnie zmieniał team przy pomocy amxmodmenu, a gdy go pouczyłem na u@ aby tego nie robił to napisał że nie wiedział że tak nie można bo na COD'zie45k mógł tak robić (nawet chyba Kreatywny to widział).

Co do wypowiedzi Livio - prędzej niż do działu UBT ten temat trafiłby do działu skarg lecz to nie jest skarga, a wolna wypowiedź na temat admina.

Pozdrawiam.

Ludzie, ale macie rozkminy... Co do zbanowania twojego brata to w czym problem? Skoro go lagowało to ban słuszny, bo w końcu utrudnia grę. Mentos piszesz, że Cię obraża? Na u@? Podczas mojej kadencji na tym serwerze dzięki takim docinkom, aż lepiej sie pracowało. Nie bądź dzieckiem. Jesli coś takiego cię nie smieszy to otwarcie mu to powiedz. Jeśli chodzi o zmienianie teamu. Jeśli dobrze pamiętam, a regulamin admina znam to nie ma tam takiego punktu. Kolejna sprawą są bany za kulturę. Chyba lepiej żeby je dawał niż nie. Skoro zauważy jakiś wulgaryzm to banuje. Nie banuje wszystkich bo nie jest bogiem. Nie wypatrzy wszystkiego. Co z tego, że napiszesz mu na u@ o tym, że ktoś wszedl na txt jak on tej akcji nie widzial... Volar według mnie należycie wypełnia swoje obowiązki. Gdy napisze mu na u@ zawsze sprawdzi, a nie dziw się, że bezsensowne zgłoszenia są ignorowane. Jeśli zobaczysz jeden z drugim typa na txt rób screena i na forum. Temat jak dla mnie śmieszny, chodź uważam, że admin powinien odbyć rozmowę z opiekunem serwera dla wyjaśnienia kliku spraw. Naprawdę skończcie tę dziecinadę...

Powiedzcie mi, czy wy siebie uważacie za adminów COD 400 ? Bo mnie się wydaje że kurwa nie... Patrząc jak to dalej leci, zachowujecie się jak pierdolone bachory ( Nie boli mnie warn, nazywam rzeczy po imieniu ). Każdy każdego na siebie nasyła, robicie sobie ss'y aby mieć na kogoś haka, co wy odpierdalacie, ludzie kochani. Wy nie jesteście adminami bo grupa osób która powinna trzymać porządek na serwerze jest jak drużyna, a wy taką za chuja nie jesteście. Wiecie co mnie jedynie boli ? Że Ania musi się użerać z takimi debilami jak niektórzy z was...

Ludzie, ale macie rozkminy... Co do zbanowania twojego brata to w czym problem? Skoro go lagowało to ban słuszny, bo w końcu utrudnia grę. Mentos piszesz, że Cię obraża? Na u@? Podczas mojej kadencji na tym serwerze dzięki takim docinkom, aż lepiej sie pracowało. Nie bądź dzieckiem. Jesli coś takiego cię nie smieszy to otwarcie mu to powiedz. Jeśli chodzi o zmienianie teamu. Jeśli dobrze pamiętam, a regulamin admina znam to nie ma tam takiego punktu. Kolejna sprawą są bany za kulturę. Chyba lepiej żeby je dawał niż nie. Skoro zauważy jakiś wulgaryzm to banuje. Nie banuje wszystkich bo nie jest bogiem. Nie wypatrzy wszystkiego. Co z tego, że napiszesz mu na u@ o tym, że ktoś wszedl na txt jak on tej akcji nie widzial... Volar według mnie należycie wypełnia swoje obowiązki. Gdy napisze mu na u@ zawsze sprawdzi, a nie dziw się, że bezsensowne zgłoszenia są ignorowane. Jeśli zobaczysz jeden z drugim typa na txt rób screena i na forum. Temat jak dla mnie śmieszny, chodź uważam, że admin powinien odbyć rozmowę z opiekunem serwera dla wyjaśnienia kliku spraw. Naprawdę skończcie tę dziecinadę...

Macie jakieś dziwne poczucie humoru którego chyba nie rozumiem, bo nazywanie kogoś cwelem nie może być śmieszne..

Co do zmieniania teamów i nadużywania @czatu to prawda, nie ma tego w regulaminie ale to chyba logiczne aby tego nie wykorzystywać w swoich celach.

Powoli robi się tutaj przedszkole co bardzo mnie smuci.

Powiedzcie mi, czy wy siebie uważacie za adminów COD 400 ? Bo mnie się wydaje że kurwa nie... Patrząc jak to dalej leci, zachowujecie się jak pierdolone bachory ( Nie boli mnie warn, nazywam rzeczy po imieniu ). Każdy każdego na siebie nasyła, robicie sobie ss'y aby mieć na kogoś haka, co wy odpierdalacie, ludzie kochani. Wy nie jesteście adminami bo grupa osób która powinna trzymać porządek na serwerze jest jak drużyna, a wy taką za chuja nie jesteście. Wiecie co mnie jedynie boli ? Że Ania musi się użerać z takimi debilami jak niektórzy z was...

Słownictwo jakim operujesz naprawdę jest godne zajmowanego przez Ciebie stanowiska...

P.S to moja ostatnia wypowiedź w tym temacie.

To i ja się wypowiem bo widzę że temat gorący się zrobił.

Od początku.

Jak zacząłem przygodę w cs na tym serwerze nie miałem żadnego ale do któregokolwiek z adminów.

Z każdym szło się dogadać, do momentu jak przybył wielki admin vol4r.

To że jest adminem nie znaczy że jest bogiem.

Widząc że z adminów jest dostępny na serwerze tylko vol4r który nie reaguje na u@ napisałem na głownym:

".... ogarnij kurwa flashe" - od jakiegoś typa dostałem 2 rundy z rzędu po 2 flashe na twarz, nie dziwota że się znerwicowałem.

Za to oczywiście dostałem 5 minut bo przeklinanie, kultura i.t.p.

Jak po 5 wróciłem dostałem od w/w człowieka wiadomość - ciesz się że nie na 30 min.

Vol4r liczyłeś że Ci podziękuję? Niedoczekanie Twoje.

Do Wiśnia: Brat dostał bana za ping ( ping potrafił do 100 podskoczyć ale zaraz spadał ), ale to wg mnie tylko zagrywka vol4r'a bo bratu dobrze szło i jak pisałem psuł mu statystyki. Oczywiście brońcie vol4ra bo adminem jest - chyba z litości.

Nie był adminem zachowywał się jak dzieciak i po objęciu tej funkcji nagle wydoroślał? Sorry w bajki nie wierze.

Do Vol4r: Mówisz że zawsze na odzywki AWK reagowałeś? Mylisz się kolego, nie raz przeklinał jak szewc i nic.

I nie ładnie pisać na środeczku ekranu do kogoś nazywając go no skillem.

Co do Naruto, nie mam żadnego ale do niego - miło było razem pograć i w przeciwieństwie do vol4r'a czytał u@.

Korzystając z okazji chcę pożegnać wszystkich miłych ludzi z którymi mogłem wspólnie pograć :)

Gorąco pozdrawiam:

SQNFUN - najbardziej ogarnięty admin jakiego znam.

Naruto

Mentos

KreatywnyAli

Root

Popatrz

Mavers

Ch#ster :)

Wicio

Teki

Noviq

MichciO

Shoter

Flexee

Jak o kimś zapomniałem przepraszam.

Jak mi się w UK będzie nudziło zawitam na forum, na serwer i granie czasu nie będzie niestety.

3majcie się mordeczki, dużo, dużo lvl'i.

PS: SQNFUN graj najlepszą klasą jaka jest - assasyn'em i wykoś konkurencje :D

Stara ekipo wróć błagam...

Ja od początku nie byłem przekonany do Volara,dużo kozaczył i cwaniakował na serwie,miałem już z nim kilka nie za miłych sytuacji,pewne osoby wiedzą o co chodzi. Kolejną sprawą jest to,iż jak ma się tą rangę admina to nie jest się Panem i Władcą,a graczem który strzeże prawa i banuje łamiących regulamin. Dowodów nie mam,nie będę kopał dołów po kimś,bo i pode mną się znajda.

A Ty Variacik elokwencją i dorosłością,o której tak tutaj wypisujesz sam nie grzeszysz i nie masz pojęcia za bardzo chyba o czym mówisz używając takich słów,bo spory załatwia się w sposób łagodny,normalny,a nie używając bluźnierstw i przemocy. OK, każdy używa bluźnierstw,ale trzeba wiedzieć kiedy i gdzie można użyć,i też często stanowisko na jakim zasiadamy, najzwyczajniej w świecie nie wypada używać,bo to ogromne faux pas. Było juz wielu adminów młodszych niż wiek opisany w zasadach podań,jednak o ogromenj kulturze osobistej,i cieżkiej,sumiennej pracy co niektórym starszym kolegom brakowało. 

Słuchajcie, myślałam trochę co tutaj napisać ale wydaje mi się, że wyżej zamieściłam część tego co przekazać miałam, czy dotarło czy nie dowiem się później.

Postanowiłam, że dam kres tym wszystkim spinom i utrudnianiu sobie wzajemnie pracy. Fakt, że męczące jest zawsze zachowanie, a ja czuje się jakbym miała do czynienia z ludźmi nie do końca dojrzałymi (nie mówię tutaj o wszystkich). Jak napisałam męczą mnie codziennie wiadomości dotyczące ciągle tej samej sprawy, a upominanie słowne i dawanie kolejnej szansy nie przynoszą efektów. Od tej pory po prostu nie będę nad Wami skakała jak nad dziećmi, jak zapracujecie swoim zachowaniem tak będziecie nagradzani.  Prowokacje i zachowanie niegodne powierzonej rangi skończą się degradacją i to jest moje ostateczne zdanie. Mam nadzieję, że dotrze to do Was. Temat zamykam.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...