TRANS4MATOR_[SKILLS]. Napisano 29 Marca 2019 #552630 Udostępnij Napisano 29 Marca 2019 Skarga: Nick gracza: nie pamietam nawet Godzina, data zdarzenia: wczoraj 20 któraś Dowody: nie mam żadnych bo to moja wina Świadkowie: chyba admini jacyś tam Uzasadnienie: Wszedłem na kanał na samą górę i tylko zrobiłem "szzzzzzzzzzzzzzzzzz" taki szum i wyszedłem.Dostalem bana na 5 minut.Ponownie dołączyłem w ogóle się słowem nie odezwałem ale perm siadł. Problem: Nick z TS3: nie pamietam Czas zaistniałej sytuacji: wczoraj 20 któraś Opis problemu + ewentualny dowód: nie mam zadnych dowodów. Odwołanie od bana: Twój nick: nie wiem nawet Godzina, data zdarzenia: 20 któraś wczoraj IP: 185.237.161.6 Uzasadnienie: tak jak na górze napisałem moja wina ale prosiłbym o skrócenie bana na kilka dni czy coś bo szkoda mi tsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 30 Marca 2019 #552673 Udostępnij Napisano 30 Marca 2019 (edytowane) Dzięki łaskawości osoby banującej, ban może być skrócony do 3 dni, kolejne takie zachowanie będzie skutkować dłuższą / permanentną blokadą. Proszę napisać przeprosiny na forum w celu odblokowania. Edytowane 30 Marca 2019 przez Bene Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 30 Marca 2019 #552674 Udostępnij Napisano 30 Marca 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi