kaleib123 Napisano 31 Marca 2019 #552860 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 (edytowane) Nick:FART Wiek:19 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na paru serwerach Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: 11 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Nie raz widzę naruszanie regulaminu ( sam tez nie raz naruszyłem - za dużo wulgaryzmów co oczywiście zmienię ) , praktycznie codziennie spędzam czas na serwerze i chciałbym pomóc w ogarnięciu tego wszystkiego ;> Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: To różnie - jak mam czas to nawet 2/3 godziny Kontakt: Steam/Forum Link do GameTracker'a: gametracker.com/player/Fart/80.72.40.110:27027/ Edytowane 31 Marca 2019 przez kaleib123 MARCIN3K, *A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* i GoldNM dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 31 Marca 2019 #552867 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 (edytowane) Nie +wiek +/- amx +steam -GT Popraw Link Dlaczego na nie? Łamiesz regulamin serwera i to tak bardzo, wyzywasz nie jakoś gwałtownie ale jednak Do wypowiedzi zapraszam @M@MuT, @Ramato , @GoldNM @Adam Rubin @RIFI Edytowane 31 Marca 2019 przez Marcineeek. Ramato, *A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* i kaleib123 dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RIFI Napisano 31 Marca 2019 #552869 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Jestem na tak widzę cię często grasz normalnie każdemu należy się szansa *A*N*I*M*A*L*M*O*R*D*, kaleib123 i MARCIN3K dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkelO Napisano 1 Kwietnia 2019 #552919 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Na tak +wiek +steam +gt MARCIN3K i *A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* Napisano 1 Kwietnia 2019 #552921 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 (edytowane) Jestem na Nie. Kultura i micro dużo wyzywania za zabicie nożem. Bardzo konfliktowa osoba. nie znasz regulaminu cod 45k. trzeba cię zgłaszać. odsyłam do tematu nie powodzenia. Edytowane 1 Kwietnia 2019 przez *A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* GoldNM i Ramato dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoldNM Napisano 1 Kwietnia 2019 #552927 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Na razie jestem na NIE +AMX +Wiek +Steam -Łamiesz regulamin -gt mówi sami za siebie: Jeżeli się poprawisz to może następne będzie na tak M@MuT, *A*N*I*M*A*L*M*O*R*D*, Ramato i 1 inny dodali reakcje 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaleib123 Napisano 1 Kwietnia 2019 Autor #552946 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 @*A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* Tak, byłem wtedy na txt z którego w przeciągu raptem sekundy - dwóch zszedłem, gdyż nawet nie widziałem obrazu tylko niebo i to był jedyny raz kiedy złamałem regulamin - nie wliczając wulgaryzmów co jak nadmieniłem wyżej zmienię MARCIN3K dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramato Napisano 1 Kwietnia 2019 #552985 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Na razie na Nie +wiek +steam +/-AMX -Kulturka mam nadzieje że poprawisz -Gt za wcześnie złożyłeś podanie kaleib123 i MARCIN3K dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@MuT Napisano 1 Kwietnia 2019 #553003 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Na chwilę obecną jestem na nie z 2 powodów. GT które musiałem sam sobie znaleźć i nie wygląda zbyt obiecująco. No i wątpliwa kultura na serwerze. Administrator ma świecić przykładem. Zapraszam Cię za 2 tyg z ponownym podaniem, jeśli za ten czas nie wyłapiesz bana i poprawisz gt to prawdopodobnie administracja będzie bardziej przychylna w twoim podaniu. GoldNM i kaleib123 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@MuT Napisano 1 Kwietnia 2019 #553004 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi