Dafi Napisano 18 Kwietnia 2019 #555016 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2019 (edytowane) Imię:Mateusz Nick:Dafi Wiek:16 Doświadczenie na Stanowisku Admin:BRAK Znajomość SM/10: niska więc będę zmuszony się nauczyć SteamID:STEAM_0:1:2616107 Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198258551547 Link do twojego profilu GT(GameTracker) serwera: nie posiadam konta na GT Od kiedy grasz na serwerze:3 tygodnie Ile dziennie grasz na serwerze:4-6h dlatego mam dobre kontakty z graczami serwera Dlaczego chcesz zostać adminem: żeby banować cheaterów oraz toksycznych graczy nie zapominając dzieciach które zakłócają rozgrywkę normalnych graczy oraz często się zdarza że kiedy ja jestem to nie ma żadnego admina a jest ktoś do zbanowania albo wyrzucenia Edytowane 20 Kwietnia 2019 przez Dafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CiasnyWiesiek22 Napisano 20 Kwietnia 2019 #555175 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2019 wiek + doświatczenie na stanowisku - SM - gt - kazdy posiada gt i jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasza bajceps xd Napisano 20 Kwietnia 2019 #555203 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2019 Dobra, bo widzę że nikt się tu nie wypowiada. Lenie. + Wiek - Doświadczenie - SM - GT, każdy ma "konto" lmao + Czas gry jeśli chodzi o 3 tygodnie. - Jeśli chodzi o dzienny czas gry to nie wydaje mi się że grasz 4-6h, więc minus. - Słabo skonstruowane wytłumaczenie, czemu chcesz być adminem. Interpunkcja się kłania. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 22 Kwietnia 2019 #555375 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2019 @Dafi musisz podać link do gt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XxZenioxX Napisano 25 Kwietnia 2019 #555730 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 +Wiek - Doświadczenie -sm -GT nie poprawiłeś linku od 6dni - Twoja aktywność spadła ostatnio do 0 wgl cię nie widzę na serwerze Jak dla mnie na definitywne NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 26 Kwietnia 2019 #555852 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2019 Nie podałeś gt, o co prosiłem - nie ma możliwości byś nie miał linku do gt. Różnie bywało z Twoją kulturą. Nie jestem pewien czy nie będziesz nadużywał admina gdy go dostaniesz. Na ten moment odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 26 Kwietnia 2019 #555853 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi