FlixerZG Napisano 3 Maja 2019 #556533 Udostępnij Napisano 3 Maja 2019 Nick: FlixerZG Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem kilka razy admina więc uważam, że sobie świetnie poradzę na tym stanowisku. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 3/10 Staż w CS-sie: Gram w CS'a dobre 5 lat Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty: Uważam, że świetnie się nadaję na to stanowisko a na serwerze (bynajmniej ja) rzadko widzę jakiegoś Admina więc na pewno pomoc z mojej strony się przyda. Lubię jak na serwerze ktoś trzyma porządek a może i nawet udałoby się na nowo przyciągnąć graczy bo mam dużo wspaniałych pomysłów w głowie Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: To zależy czy jestem zajęty czy nie. Z reguły średnio od 3 do 5h czasami nawet więcej. Kontakt: GG - 51648648 oraz Forum Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/FlixerZG/80.72.40.110:27008/ elo elo 350, Nonagilion, D.a.r.k.n.e.s.s i 2 innych dodali reakcje 1 2 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.a.r.k.n.e.s.s Napisano 3 Maja 2019 #556567 Udostępnij Napisano 3 Maja 2019 (edytowane) Na nie Brak steama Słabe GT Amx szkoda gadać Edytowane 5 Maja 2019 przez D.a.r.k.n.e.s.s Nonagilion, elo elo 350 i Squb dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 4 Maja 2019 #556658 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 4 Maja 2019 (edytowane) Popraw aktywność, zakup cs'a na steam i daj się poznać graczom. Jestem w tej chwili na nie. Edytowane 4 Maja 2019 przez BORN2KILL. Gormit lowca kotow i Nonagilion dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gormit lowca kotow Napisano 4 Maja 2019 #556683 Udostępnij Napisano 4 Maja 2019 Na Nie Brak steama I troche za krótko grasz na serwie Nonagilion dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 5 Maja 2019 #556781 Weteran MH Udostępnij Napisano 5 Maja 2019 Popraw aktywność, zakup cs na steam i spróbuj ponownie za dwa tygodnie. Gormit lowca kotow i Nonagilion dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 5 Maja 2019 #556782 Weteran MH Udostępnij Napisano 5 Maja 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi