Mayaha Napisano 12 Maja 2019 #557346 Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 Nick: Daddy Mayaha Wiek: 30 Doświadczenie (w byciu adminem): spore.. aczkolwiek na tej serwerowni może być za małe Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: nie mam pojęcia, ale myślę iż sporo Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Bywam na serwerze kiedy nie ma admina.. a wkurza mnie najgorzej chamstwo w ludziach.. to jak odnoszą się do kobiet czy do innych, po prostu mnie od rzuca i od razu uprzedzam iż takich ludzi będę wyrzucał Więc bierzcie to pod uwagę. Sam nie jestem zbyt kulturalny ale wobec takich ludzi nie mam szacunku Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależy od pracy i w którym domu jestem, ale zazwyczaj około 2h dziennie po 18 Kontakt: Steam bądź fejsbuki mogę podać https://steamcommunity.com/profiles/76561198171139238/ Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Daddy Mayaha/80.72.43.106:27027/ Pogodzę się z negatywną opinią bo mam nie aktywne konto na forum.. jednak myślę iż bardziej przyda się aktywność na serwerze niż na forum Pozdrowionka i Von zdrówko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PorobionY Napisano 12 Maja 2019 #557353 Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 -GT w kratke -wulgarnosc +wiek +/-amxx Ma NIE 0 zgloszen slaba aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaizen Napisano 12 Maja 2019 #557362 Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 Może nie siedzę całymi dniami ale wcale nie kojarzę Cię na serwerze, dodatkowo GT tak sobie wygląda. Jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
groWW Napisano 12 Maja 2019 #557399 Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 A ja bym mu dał szansę. Zbliża się okres wakacyjny więc każda para rąk do pomocy się przyda. Zgłaszał mi nie raz na steam czy na u@, że ktoś lata odpalony czy wyzywa albo strasznie laguje. Jest osobą również bezproblemową i można się spokojnie z nim dogadać Poza tymi na + mikro, steam, doświadczenie, wiek także op można mu dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 14 Maja 2019 #557557 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 No właśnie.... dobrze, że się do tego przyznajesz, że nie jesteś zbyt kulturalny A u Admina to jest podstawa Przeklinanie, przeklinaniem i tego absolutnie tego się nie czepiamy bo kto z nas tego nie robi ale czasami Twoje odzywki są całkowicie nie na miejscu. My też nie mamy szacunku do osób, które obrażają ale nie okazujemy tego na serwerze w taki sposób jaki robisz to Ty. Ogólnie przez ostatni czas Cię sporo obserwowałam bo czułam, że złożysz podanie i powiem Ci, że za każdym razem byłeś pierwszy w centrum zamieszania. Z jednej strony to dobrze, że tak szybko reagujesz na spiny tyle, że w Twoim przypadku szło to w przeciwnym kierunku bo nie łagodziłeś sytuacji tylko dolewałeś przysłowiowej oliwy do ognia. Nie uspokajałeś od razu tylko wdawałeś się w dyskusje i tym niepotrzebnie jeszcze bardziej podkręcałeś atmosferę. Dopiero wczoraj widziałam, że kogoś tam od razu upomniałeś ale, że tak powiem trochę za późno, tak miałeś robić przed podaniem Nad tym zdecydowanie musisz popracować bo do niczego więcej na dzień dzisiejszy nie mamy raczej zastrzeżeń. Zapraszam więc z podaniem za 2 tygodnie i pamiętaj I nie tylko ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 14 Maja 2019 #557558 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi