Karolina00 Napisano 14 Maja 2019 #557623 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Nick: Karolina:) Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłam adminem na jednym serwerze przez dłuższy okres czasu. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6, aczkolwiek chętnie i szybko się uczę, więc w niedługim czasie będzie więcej Staż w CS-sie: 4 lata z małymi przerwami Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Ponieważ aktualnie mam dużo wolnego czasu, który chętnie przeznaczę na uczestnictwo w życiu serwera. Jestem miłą i bezkonfliktową osobą, zależy mi na przyjemnej atmosferze na serwerze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: około 4-5h Kontakt: Steam Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Karolina;)/80.72.40.110:27026/ https://www.gametracker.com/player/Karolina:)/80.72.40.110:27026/ elo elo 350, peKU., old i 2 innych dodali reakcje 1 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyranozaur Napisano 14 Maja 2019 #557624 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Gram od niedługiego czasu na serwerze ale Panią Karolinę non stop widać. To prawda jest miła i bezkonfliktowa, spędza dużo czasu na serwerze, przydała by się para dodatkowych rąk. Warto dać jej szansę. Karolina00 i Fam dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peKU. Napisano 14 Maja 2019 #557626 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 (edytowane) Nic tylko przyjąć! @Karolina00 jest chyba najbardziej rozpoznawalną osobą na serwerze, sam GT to pokazuje - 171h wiele osób ją zna i szanuje, jest miła, aktywna, kulturalna no i to co najważniejsze opanowana ( tej cechy brakuje u większości osób grających na serwerze więc tym bardziej się nadaje.) Na serwerze zdarzają się niezbyt miłe sytuacje, w których jeden typ wyzywa drugiego a admina nie ma na serwerze. To że admin nie siedzi 24/7 jest normalne, ale przy małej ilości adminów i tak popularnym serwerze nie jest do pomyślenia, że na serwerze nie ma żadnego admina, więc każda chętna osoba się przyda a tutaj akurat takowa jest. Edytowane 14 Maja 2019 przez peKU. Karolina00 i Fam dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tutki16 Napisano 15 Maja 2019 #557691 Udostępnij Napisano 15 Maja 2019 Wiek na + GT + Pojęcie ma, Lubiana na serwie, moźna dać szanse, płeć przeciwna może przyciągnie troche nowych graczy Karolina00 i Fam dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi