joolz Napisano 20 Maja 2019 #558142 Udostępnij Napisano 20 Maja 2019 (edytowane) Nick: j00lz` Wiek: 29 Doświadczenie (w byciu adminem): spore. v@, ubt, moderator roznych sieci, duzych i malych. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 17 Steam / NonSteam: STEAM_0:0:3941337 Dlaczego Ty: Mam sporo czasu na bycie online na steam oraz na serwerze. Rozroznie wspomagacz od skilla i pozbywam sie ludzi , ktorzy nie potrafia grac normalnie. Ostatnio admini sa w godzinach wieczornych a ja mam praktcyznie caly dzien. Uwazam ,ze na probe mam wystarczajace doswiadczenie i jestem w stanie wesprzec obecnych adminow w porzadku na serwerze. Forum otwarte 24h na telefonie , a jesli posty wymagane to mysle , ze chodzi o gre na serwerze a nie nabijanie postow. FORUM SLEDZE. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-7h Kontakt: steam podany powyzej lub mailowo [email protected] , pozniej moge telefon podac na pw Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/j00lz`/80.72.43.106:27027/ Edytowane 21 Maja 2019 przez joolz Rocznica *A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitusubaszi Napisano 20 Maja 2019 #558217 Udostępnij Napisano 20 Maja 2019 Spore doświadczenie, sporo czasu na grę poświęcasz. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old Napisano 20 Maja 2019 #558219 Udostępnij Napisano 20 Maja 2019 Widuje na serwerze. GT również spoko, więc jak najbardziej na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shock_Therapy Napisano 20 Maja 2019 #558222 Udostępnij Napisano 20 Maja 2019 Tak jak koledzy wyżej TAK + Obecność (prawie zawsze gdy wchodzę) GT + Normalny - Forum 5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
groWW Napisano 20 Maja 2019 #558223 Udostępnij Napisano 20 Maja 2019 Wydaje mi się, że to podanie tylko formalność Jak najbardziej na tak, brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wredzioszek. Napisano 21 Maja 2019 #558234 Udostępnij Napisano 21 Maja 2019 Ja jestem na tak + gt + Micro + Doświadczenie + Z pewnością rozpoznawalny na serwerze + Chęć pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaaSteer Napisano 21 Maja 2019 #558245 Udostępnij Napisano 21 Maja 2019 Ja również na Tak Widać Cie bardzo często, problemów z Tobą nie ma, kultura na miejscu. Dodatkowe ręce zawsze sie przydadzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PampasowieC Napisano 21 Maja 2019 #558258 Udostępnij Napisano 21 Maja 2019 (edytowane) - Minimum 100h przegrane na serwerze; Ja widzę 41, więc nawet nie połowę z wymaganych. Z ostatniego miesiąca widać Cię na serwerze przez 12 dni. Mimo szczerych chęci moim zdaniem za wcześnie. Edytowane 21 Maja 2019 przez PampasowieC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papaY Napisano 21 Maja 2019 #558285 Udostępnij Napisano 21 Maja 2019 Witam ? Jako, iż jestem bardzo długim graczem tego serwera i od około miesiąca znowu wróciłem na stare (dobre) śmieci.. Także ten przejdę do plusów i minusów.. Ja jestem za okresem próbnym bo : -widać ciebie od jakiegoś czasu, a raczej admin powinien być minimum raz dziennie na serwerze i min. 1h dziennie. Pograj więcej, tzn. Pojawiaj się codziennie a będzie dobrze +wiek, znajomość itp przemawia za tym i dodatkowo chęci aby pomóc na serwerze w utrzymywaniu porządku Pozdrawiam ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunia Napisano 21 Maja 2019 #558290 Udostępnij Napisano 21 Maja 2019 Kojarzę, kojarzę. Tak jak wspomniałeś w swoim podaniu, ja również uważam po przeczytaniu Twoich wypocin, że na próbę się nadajesz, biorąc pod uwagę Twoje doświadczenie, no i dobry wiek. Najwyżej Ci zabiorą uprawnienia jak się nie sprawdzisz. ? Szansa należy się każdemu, godzin może nie masz tyle ile jest wymagane, ale czy to grzech raz przymknąć na coś oko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PorobionY Napisano 21 Maja 2019 #558294 Udostępnij Napisano 21 Maja 2019 Szanse mozna zawsze dac. aktywnosc jest jakas widywany +/- doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 22 Maja 2019 #558336 Udostępnij Napisano 22 Maja 2019 Ja i @Kain również za więc nie pozostaje mi nic innego jak przywitać Cię na dwutygodniowym okresie próbnym Shock_Therapy dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 22 Maja 2019 #558337 Udostępnij Napisano 22 Maja 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi