xeebra Napisano 25 Maja 2019 #558563 Udostępnij Napisano 25 Maja 2019 Twój nick podczas gry: xeebra :c Godzina, data zdarzenia: 21:51 Mapa: DD2 STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Przeinstalowałem CS'a i dałem tylko MODEL AK47 (nie mozna miec jednego modelu broni w grze? No co do ch*** Ludzie O co chodzi zrobiłem co kazali, Nawet tylko modelu broni zmienionej nie można mieć, która w żaden sposób nie wnosi nic do gry ? No ludzie nie dobijajcie mnie. Mam standardowego cs'a z mp_decals 0 które można przestawić normalnie w opcjach a dajcie spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 25 Maja 2019 #558565 Udostępnij Napisano 25 Maja 2019 Kolega z UBT się pomylił dostajesz UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyou Napisano 25 Maja 2019 #558575 Udostępnij Napisano 25 Maja 2019 Jednak ban zostaje, poprzez wspomaganie do gry(pokazuje gdzie dany przeciwnik rzuca granata). Bez UB. Ban nadany przez s@ ponownie. PampasowieC, joolz, ~Czarna~ i 2 innych dodali reakcje 2 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyou Napisano 25 Maja 2019 #558576 Udostępnij Napisano 25 Maja 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi