Lurk3r.* Napisano 31 Maja 2019 #558945 Napisano 31 Maja 2019 Twój nick podczas gry: LuRk3r.* Godzina, data zdarzenia: 17:17 31.05.2019 Mapa: de_mirage STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:63815481 Uzasadnienie: Dostałem bana pt: "Obraza Admin/Gracz", cała akcja wyglądała tak że gość zaczął mnie wyzywać i uzasadniać jakim jest kozakiem mówił że wejdę na rankeda to max 10 fragów nagle 2 chyba jego koleżka ze szkoły po moim pytaniu które brzmiało: "czym jest to 23k?" odpowiedział: "k-kile dzbanie", odpowiedziałem : "Dziena Cwelu" po czym dostałem bana a gość gra dalej hahah Ja rozumiem można kogoś nie lubić etc, ale gdzie równość na serwerze? hahah Gość ma kolegę admina i sądzi że może wyzywać kogo chce? Dostalem bana na 30 min, ale pisze tak o
Kyou Napisano 31 Maja 2019 #558946 Napisano 31 Maja 2019 Admin ma prawo ci dać bana za obrazę, na którą sam się przyznałeś, więc odwołanie odrzucone. Jeśli składasz skargę na admina, to masz dział https://multi-head.pl/forum/385-skargi-i-problemy. Tam potrzebujesz dowodów na jego winę, weź se ściągnij gotv , zrób ss'y z zdaniami na których admin/gracz cię obrażał i stwórz temat w dziale podanym wyżej. Temat zamykam, bo sam w sobie ban słuszny. WaRninG1 dodał reakcję 1
Baniatowaty Napisano 31 Maja 2019 #558950 Napisano 31 Maja 2019 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Kyou i Gormit lowca kotow dodali reakcje 1 1
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
Popularne Dni
31 Maj
3
Najaktywniejsi w tym temacie
Baniatowaty 1 post
Kyou 1 post
Lurk3r.* 1 post
Popularne Dni
31 Maj 2019
3 posts
Popular Posts
Baniatowaty
Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzas
Kyou
Admin ma prawo ci dać bana za obrazę, na którą sam się przyznałeś, więc odwołanie odrzucone. Jeśli składasz skargę na admina, to masz dział https://multi-head.pl/forum/385-skargi-i-problemy. Tam potrz