Rank LE Smurf Napisano 9 Czerwca 2019 #559576 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Twój nick podczas gry:Fiuteł xD CASEDROP.EU Godzina, data zdarzenia:08.06.2019 17:14 Mapa:de_Inferno STEAM_ID / IP:STEAM_1:0:499208991 Uzasadnienie:Dostałem bana permanentnego niby za czitowanie na na koncie abra cadabra to mój smurf wbilem na serwer na mainie sprawdzic Czy moge wbic na innym koncie i nie moge dostalem bana za duplikacje a takze za czitowanie Admin PerV3rS nie przesłał ani jednego demka raz go zabilem to odrazu dostalem bana za czitowanie nawet mnie nie sprawdzal Dziękuje za Uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 9 Czerwca 2019 #559577 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 (edytowane) http://mhpoch.hekko24.pl/sourcebans/index.php?p=banlist&advSearch=82.160.139.24&advType=ip Posłuchaj, dostałeś bana za cheaty od Pervers na koncie o nazwie AbraCadabra i wszedłeś potem na AB na tym koncie, mogłeś się odwołać wtedy, gdy dostałeś bana od PeRversa za haxy, cóż wszedłeś na AB. BEZ UB. Edytowane 9 Czerwca 2019 przez WaRninG1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 9 Czerwca 2019 #559578 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi