KaPi973 Napisano 12 Grudnia 2015 #365092 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Nick:Jak w grze to KaPi973 a na forum ToMójKawałekPodłogi Wiek: Data rejestracji na forum:10 listopada wiem że jestem tu krótko ale co chwile na forum siedze i może się pomo przyda Czas spędzony na forum:2d i 12h Doświadczenie w ocenianiu:Troche mam doświadczenia Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Nie Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Na forum nie na serwie może z 1 raz za ping albo txt Dlaczego Ty?:Bo chcę pomóc Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:2-3h zalezy od dnia Dwumiesięczny staż jako Admin: Nie Coś od siebie:Nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 12 Grudnia 2015 #365094 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi