Fam Napisano 11 Czerwca 2019 #559746 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 Twój nick podczas gry: Fam Godzina, data zdarzenia: no właśnie nie wiem, chciałem sobie zagrać i miałem, że cheatuje Mapa: nie wiem STEAM_ID / IP:STEAM_0 : 0 : 472525847 Uzasadnienie: Chciałem sobie wejść na serwer jak zawsze, a tam, że cheatuje nie wiem o co chodzi @Kyou Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyou Napisano 11 Czerwca 2019 #559747 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 Rozpisane przez wszystkich UBT, nie widzę sensu by UBT rozpisywało te demka raz jeszcze. Bez UB WaRninG1 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyou Napisano 11 Czerwca 2019 #559748 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi