Gość Napisano 19 Czerwca 2019 #560639 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2019 (edytowane) Nick: Super Sayian / ď£√ȋȽ Wiek: 18 Link do BanID: https://banid.pl/kto?to=0:0:504952061 Ile czasu dziennie spędzasz na forum: Wchodzę na forum sprawdzam co jest nowego, odpowiadam na wiadomości itp. Jak będę miał więcej obowiązków to będę spędzał więcej czasu. Dwumiesięczny staż na forum (Tak/Nie): TAK Coś o sobie: Mam na imię Dominik, pochodzę z województwa Wielkopolskiego. Interesuje się piłką nożną oraz grafiką komputerową. Jestem miłą, zdeterminowaną oraz skromną osobą. Doświadczenie: Średnie Dlaczego Ty: Ponieważ bardzo wiele razy byłem np. adminem na serwerach w różnych wersjach cs'a i potrafię odróżnić oszusta od czystego gracza. Mam sporo wolnego czasu który bardzo chętnie poświęcę na wykonywanie obowiązków UBT oraz innych. PS. Podanie składam na UBT do cs:go. Edytowane 20 Czerwca 2019 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyou Napisano 20 Czerwca 2019 #560690 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2019 Zestaw na pw. WaRninG1 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyou Napisano 21 Czerwca 2019 #560772 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi