cover Napisano 20 Czerwca 2019 #560702 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2019 Nick: Cover Wiek: 21 Doświadczenie (w byciu adminem): Myślę,że posiadam duże doświadczenie w roli admina Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: Bardzo długi żeby nie skłamać to z 9 lat pewnie Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Ponieważ posiadam doświadczenie w roli admina grając ostatnio zauważyłem,że teraz są braki na serwerze mało adminów dużo odpałów oraz osób łamiących regulamin chciałbym wam pomóc w ogarnięciu serwera aby każdy wchodził z przyjemnością na nasz serwer Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: To zależy ostatnio miałem dużo spraw na głowie ale sobie wszystko poukładałem będę się starał jak najwięcej poświęcać swój czas Kontakt: Steam Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/cover/80.72.43.106:27022/ Gormit lowca kotow, elo elo 350 i Malutka dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 20 Czerwca 2019 #560704 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2019 Tak; Steam, Wiek, Doświadczenie, AMXX, Staż na serwie Jedyny - to GT ale to nadrobisz :p i kulturka Powodzenia cover dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izka Napisano 20 Czerwca 2019 #560707 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2019 Na nie -zero kultury (wyzywasz ludzi) -gt (bardzo słabe) +chęci Nie pozdrawiam. cover i A3ro dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Czerwca 2019 #560713 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2019 Na tak Wie o co chodzi, nie da sobie wejść na głowe Powodzenia cover dodał reakcję 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malutka Napisano 20 Czerwca 2019 #560715 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2019 Oczywiście, że na TAK. Wszystko na plus, a tygodniówkę na spokojnie wyrobi. Wracaj do nas szybciutko. cover dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 20 Czerwca 2019 #560716 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2019 Jestem na tak, może aktualnie aktywność nie powala, ale na pewno nadrobi, miałem już przyjemność z nim współpracować i wiem, że nie da sobie wejść na głowę i na spokojnie sobie ze wszystkim radzi. Dodatkowo adminów jest mało więc powodzenia cover dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atsui Napisano 20 Czerwca 2019 #560723 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2019 Oczywiście na Tak Wiek + Steam + AMX + Komunikatywny + Dogaduje się z graczami + Staż na serwerze + Miał już tu admina, zna dobrze serwer ++ cover dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syjon. Napisano 20 Czerwca 2019 #560726 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2019 Tak powody podane wyżej. cover dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 20 Czerwca 2019 #560729 Weteran MH Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2019 Gt do nadrobienia, zamykam na parę dni i jeżeli aktywność się nie zmieni to zapraszam do zespołu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 25 Czerwca 2019 #561270 Weteran MH Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi