Donwer'e Napisano 12 Grudnia 2015 #364782 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Nick: mój nick to : Donwer'e Wiek:Mam już 17 lat. Doświadczenie (w byciu adminem):Duże, z racji iż byłem adminem na 3 sieciach, przez więcej niż 5 miesięcy. Znajomość AMXX (W skali 1-10):Oceniam siebie na 5. Staż w CS-sie: W cs'a gram już 7 lat. Steam / NonSteam: Oczywiście, że steam! Dlaczego Ty:Chcę pomóc serwerowi z racji, iż jest nowy.Chcę aby ludzie nie grali wbrew zasadom. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Dziennie mogę poświęcić nawet 4-5 godzin.Są też wyjątki, w których spędzam mniej, bądź więcej. Kontakt:Steam, Forum (Pw), Skype, Serwer. Link do GameTracker'a: Nie mam, z racji, iż w tabeli serwer nie ma GT. _________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Jeśli Twoje podanie zostało odrzucone, kolejne możesz składać po upływie 14dni od momentu odrzucenia przez Administrację. W innym przypadku zostaniesz ukarany ostrzeżeniem na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 12 Grudnia 2015 #365079 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Jestem na TAK. Mimo tego, że serwer krótko stoi to widziałem go już dużo razy na serwerze. Przyda się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 12 Grudnia 2015 #365112 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Bywa często na serwerze Kulturę utrzymuje Adminów potrzeba Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 12 Grudnia 2015 #365130 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 TAK, często na serwerze, ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilxD Napisano 13 Grudnia 2015 #365289 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Jestem na Tak Bardzo często gra ja gram we wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 13 Grudnia 2015 #365430 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 tak czesto go widuje mily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 13 Grudnia 2015 #365506 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Na tak, Aktywny na serwerze oraz wymagania są spełnione, więc polecam zakładającego temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 13 Grudnia 2015 #365539 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Także, jestem na Tak. + Steam. + Ogarnie. + Często na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 14 Grudnia 2015 #365910 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi