raTTd Napisano 24 Lipca 2019 #563536 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2019 Twój nick podczas gry: raттd Godzina, data zdarzenia: 24.07.2019 godzina 15:20 Mapa: Multi-Head.pl [DEATHMATCH][DM] DE_MIRAGE STEAM_ID / IP: STEAM_1:1:454813076 Uzasadnienie: podczas gry gracz PJOTREKYSXRD wykonał 2 krotne głosowanie w celu wyrzucenia mnie z meczu, za pierwszym razem była niewystarczająca ilość głosów na TAK, a za drugim 2 osoby zagłosowały na TAK i zostałem wyrzucony. Od razu po tym próbowałem dołączyć z powrotem na serwer lecz wyrzucało mnie do menu głównego CS:GO. Nie odzywałem się w ogóle więc za obrażanie raczej to nie było, prawdopodobnie wyżej wymieniony gracz myślał, że oszukuję w grze w postaci wspomagań celowania lub wspomaganiu pola widzenia, bo ani razu mnie nie zabił, a ja jego co chwilę, bo słyszałem każdy jego ruch więc cudem by było nie wiedzieć gdzie jest. PJOTREKYSXRD zdenerwował się bo jestem od niego lepszy więc chciał mnie wyrzucić z meczu, dlatego gdy zrobiłem ponad 130 zabójstw na serwerze wykonano głosowanie po raz pierwszy, a od razu po jego zakończeniu po raz drugi, tym razem było ono skuteczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 25 Lipca 2019 #563600 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2019 (edytowane) To jest odwołanie, czy skarga? Jak skarga podaj jego SID, bo bez tego nic nie zrobię. Temat zamykam, jak będziesz miał SID jego to wyślij mi na pv. Edytowane 25 Lipca 2019 przez WaRninG1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 25 Lipca 2019 #563650 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi