Sebastiannn Napisano 27 Lipca 2019 #563809 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2019 Data zdarzenia: - Nick gracza: _18_ sQubany :Praga Dowody: amxbans Świadkowie: amxbans Uzasadnienie: Gość regularnie cyka mi ssy po tym, jak dostanie jakiegoś hsa. Rozumiem, że ma do tego prawo ale nie chce mi sie za bardzo wstawiać ssów co 4 dni z tego powodu, że admin nie daje rady. Mogę również wspomnieć o tym, że sam nie przestrzega regulaminu stawiając sentry na ct (dust2_long), uniemożliwiając przejście tt na bsa, ale na to akurat nie mam dowodów bo nie chciało mi się bawić z tymi demkami (dlatego tylko o tym wspominam, nie to jest powodem dzisiejszej skargi). Tak czy inaczej uważam, że powinien się bardziej przyłożyć, zejść na specta i ocenić w miarę możliwości a nie robić ssy co 4 dni. Taki Cudowny dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 28 Lipca 2019 #563858 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2019 Admin ma prawo zrobić Ci ss'y nawet dzień po tym jak dostaniesz, a jak nie wstawisz to twój problem. Skarga nie słuszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 28 Lipca 2019 #563859 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi