pogo Napisano 31 Lipca 2019 #564320 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2019 Witam. Nie wiem gdzie mogę dodać owy temat, szukałem czegoś z sensem, więc piszę tutaj. W razie nieprawidłowości proszę o przeniesienie https://steamcommunity.com/id/Guzior1337 -> konto steam znajomego. Chciałbym zapytać; ile to konto może być warte? I ile można wołać za tego typu konto. A także chciałbym zapytać czy istnieje miejsce w sieci, w którym można bezpiecznie sprzedać takie konto. Jest to konto profesjonalnego/polprofesjonalnego gracza CS:GO, który zawiesił myszkę na kołku. Z góry bardzo dziękuje za odpowiedzi i nagradzam plusami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 31 Lipca 2019 #564321 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2019 Ze sprzedażą tego konta może być lekko problem. Żeby sprzedać je na normalnych warunkach i za dobrą cenę będziesz długo szukał kupca. Ile możesz wołać? Wartość konta w złotówkach waha się między 400 a 950 zł więc myślę, że może uda Ci się to sprzedać za jakieś 600-700 zł. Więcej raczej nikt nie da. A i polecam kupców nie tylko pochodzących z Polski. pogo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 7 Sierpnia 2019 #564943 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi