Natsu Dragneel Napisano 2 Sierpnia 2019 #564465 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2019 Przeciwnik: @Werid *-*Kategoria pojedynku: sygnaturaTemat pojedynku: animeWymiary pracy: 600x250Czas na wykonanie grafiki: 3 dniCzas na głosowanie: 2 dniPozostałe uwagi: Nudzi mi sie patrzenie na dzial graficzny, wieje tu nuda Werid *-* dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Werid *-* Napisano 3 Sierpnia 2019 #564532 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2019 No co mi zostaje, przyjmuję @Marcineeek. mam nadzieję że wiesz jak to działa Natsu Dragneel dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 3 Sierpnia 2019 #564544 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi