elo elo 350 Napisano 2 Sierpnia 2019 #564468 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2019 (edytowane) Cześć, przychodzę z kolejną propozycją dodania S.T.A.L.K.E.R'a na serwer, nie pamiętam ile propozycji było, ale z tego co wiem stalker był na 400 chwilkę, proponuję go dać do potestowania, nawet dla adminów, żeby powiedzieli Co sadzą, ale i tak połowa nawet w działy nie patrzy xD Znam kilka osób (sam taką jestem) która chce stalka na 400, bo co jak co, ale na 200 gra mało osób, czasem nie gra nikt. Okres próbny na ten tydzień/dwa byłby wystarczający, zapraszam do komentowania, pozdrawiam @A3ro osobiście wywaliłbym kilka klas, którymi nikt nie gra, jak oddadzą serwer to dam ze 2 do wywalenia :> @A3ro To możesz, tylko sprawdź czy ktoś daną klasą nie gra :> @syjon. Bo się nie umie na to grać i trzeba usuwać od razu? xD Edytowane 2 Sierpnia 2019 przez elo elo 350 T3@M i Gormit lowca kotow dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T3@M Napisano 2 Sierpnia 2019 #564469 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2019 Jestam za elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 2 Sierpnia 2019 #564474 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2019 (edytowane) Stalker fajna klasa bo znam z coda 200 i chętnie bym nią zagrał ale nie wiem czy by wypaliło. Stoją już długo tematy w sprawie innych klas np. Medyk/Lekarz, cichy zabójca i kucacz i żadna z tych klas nie została dodana i raczej nie zostanie. @elo elo 350 sam chciałem temat napisać o wszystkich klasach Edytowane 2 Sierpnia 2019 przez A3ro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syjon. Napisano 2 Sierpnia 2019 #564475 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2019 Można by ją dodać na ten okres próbny. I usunąć wszystkie postacie z piorunami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 2 Sierpnia 2019 Autor #564483 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2019 @A3ro To napisz w tym temacie o tych klasach, za dużo już sie tego robi :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 2 Sierpnia 2019 #564492 Weteran MH Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2019 A ja już raz Ci pisałem że na 400 tej klasy nie będzie tak jak innych klas z 400 na 200. Nie robimy dwóch takich samych serwerów każdy ma coś unikatowego. Vix33nek! i elo elo 350 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 2 Sierpnia 2019 #564493 Weteran MH Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi