Wilqusiczek Napisano 5 Sierpnia 2019 #564758 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2019 Nick:Wilqusiczek Wiek:19 Doświadczenie (w byciu adminem):można zawsze się nauczyć Znajomość AMXX (W skali 1-10):1 Staż w CS-sie:6 lat Steam / NonSteam:steam Dlaczego Ty:jak będzie coś nie tak od razu działam Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:od 1 do 6 godzin Kontakt:forum Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/Wilqusiczek/80.72.40.110:27027/ Zi3lony i MARCIN3K dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 5 Sierpnia 2019 #564759 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2019 NIE KONTO TYPOWO POD PODANIE....... -GT +WIEK -AMX -DOŚWIADCZENIE @aureox @RYBSON @Ripton Temat od razu do odrzucenia.. Zezima dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilqusiczek Napisano 5 Sierpnia 2019 Autor #564760 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2019 (edytowane) o czym mówisz ??? nawet nwm kto dawał podanie ja dziś dopiero dałem pierwszy raz proszę pana ja chcę jakieś wyjaśnienia pan mnie chyba pomylił z kimś Edytowane 5 Sierpnia 2019 przez Wilqusiczek zostałem oskarżony za nic chcę jakieś wyjaśnienie Zi3lony, Zezima i MARCIN3K dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zi3lony Napisano 5 Sierpnia 2019 #564764 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2019 Nie - gt - amx - doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 6 Sierpnia 2019 #564826 Administrator Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi