Bachu Napisano 8 Sierpnia 2019 #565109 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2019 (edytowane) Data/czas zdarzenia:08.08.2019 23:47 Nick Admina/Gracza:Nikodemek Dowód(Ss'y/Demko): Uzasadnienie: No chyba Admin nie powinien się tak zachowywać, wyzywając innych graczy oraz nie wiem czy ci admini cos tam robią bo gracze wyzywają się a admini wogóle tam nie reagują Świadkowie:Gracze Serwera Edytowane 8 Sierpnia 2019 przez Bachu klqs dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 9 Sierpnia 2019 #565132 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 @Nikodemek masz coś do powiedzenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikodemek Napisano 9 Sierpnia 2019 #565133 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 @Rekuseq Ja przepraszam za moje zachowanie na serwerze, ale gościu zaczał drzeć jape, to się wystraszyłem i go wyzwałem, to był odruch ja tak przeważnie mam.. Jak chcesz możesz mi dać +1 czy coś.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 9 Sierpnia 2019 #565136 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 @Nikodemek Tak dostajesz +1 za to zachowanie. To nie jest pierwsza taka sytuacja z Tobą, bo chociażby wczoraj dostałeś ode mnie ostrzeżenie. Masz okres próbny więc chyba wiesz co to znaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 9 Sierpnia 2019 #565137 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi