old 322 Napisano 14 Sierpnia 2019 (edytowane) Nick: old Wiek: 25 Link do BanID: http://www.banid.pl/sprawdz?sid=0:0:423042690 CS 1.6/CS:GO: CS 1.6 Ile czasu dziennie spędzasz na forum: Bardzo dużo, ponieważ nie pracuje 8h - 10 h Dwumiesięczny staż na forum (Tak/Nie): Tak Coś o sobie: Młody, skromny góral, którego da się lubić! Doświadczenie: Byłem już w unban team tutaj, a także na innych sieciach. Potrafię rozpisywać demka, a także ogarniam fotki. Dlaczego Ty: Myślę, że za moją kandydaturą przemawia czas, który spędzam na forum Edytowane 14 Sierpnia 2019 przez old 5 Maysteroo, aureox, LOLSON i 2 innych dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
No Pr0blem 1 237 Napisano 14 Sierpnia 2019 (edytowane) Jak mi sie uda dziś wieczorem wyślę Ci zestaw na pw EDIT zestaw wysłany na PW Edytowane 15 Sierpnia 2019 przez No Pr0blem 1 old dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
No Pr0blem 1 237 Napisano 15 Sierpnia 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl 1 old dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach