Harpunonosy Napisano 17 Sierpnia 2019 #566275 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2019 Twój nick podczas gry: Harpunonosy Godzina, data zdarzenia:17.08.2019 - 11:45:20 Mapa: dust2long STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:204782565 = Uzasadnienie: Dostałem bana na tydzien za użycie słowa lub kilku słów a mianowicie " co za lamus" nie dość że słowa były skierowane do babyagi a nie do Marcinka to dostałem bana od maricinka na tydzień co jest kpiną, rozumiem jakby dał na dzien ale na tydzień? A wszystko po złości nie podoba mu sie jak gram i ma wyrzuty że coś ze mną nie tak ale nie o to chodzi. Bądźmy w porządku, gdybym naprawdę pisał wulgarnie to nawet bym tu nie pisał.. MARCIN3K i Zi3lony dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 17 Sierpnia 2019 #566277 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2019 (edytowane) Tak dostałeś ode mnie, ale co to zmienia? Dostałeś bana za obrazę administracji, ponieważ napisałeś to do Baba_Yagi czyli jednego z adminów. Dałem Ci bana ja ponieważ jako pierwszy to zauważyłem Jako dowód zamieszczam tutaj screena... PS. Ja za jakie kolwkiek słowa w stronę administracji banuję na tydzień i jakoś nikomu to nie przeszkada Edytowane 17 Sierpnia 2019 przez Marcineeek. Harpunonosy dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpunonosy Napisano 17 Sierpnia 2019 Autor #566288 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2019 A Ty jesteś tutaj założycielem serwa? To Admin to teraz jak sąd a miał być jak policjant pilnujący porządku, Zobaczymy jak góra twoja zareaguje bo z Tobą to nie ma co wyjaśniać masz swoją racje i ja mam swoją, tyle że twoja za bardzo wyniosła.. Pozdrówki MARCIN3K i Zi3lony dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpunonosy Napisano 17 Sierpnia 2019 Autor #566289 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2019 Albo jak już mówisz że jak Ty postanowisz że Tydzień za obraze administracji to weż to w regulaminie zapisze w nawiasie że jet ban od 30 minut do tygodnia. I wracam za tydzień haha Zi3lony i MARCIN3K dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 18 Sierpnia 2019 #566294 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2019 Ban jak najbardziej słuszny. Bez UB. MARCIN3K dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 18 Sierpnia 2019 #566295 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2019 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi