MARCIN3K Napisano 26 Sierpnia 2019 #567680 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2019 (edytowane) Witam przychodzę z propozycją dodania nowych skinów za monety na serwer ponieważ te obecne nie były długo zmieniane i stały się już po prostu nudne AK47: 1. AK47 Blue & Bones LINK: KLIK 2. AK47 Neon Rider LINK: KLIK 3. AK47 Aquamarine Revenge LINK: KLIK 4. AK47 Frontside misty LINK: KLIK 5. AK47 TURBULENT LINK: KLIK M4: 1. M4 Delirium LINK: KLIK 2. M4 Exorcist LINK: KLIK 3. M4 Hellfire LINK: KLIK 4. M4 Royal Purple LINK: KLIK 5. M4 Optimus LINK: KLIK DEAGLE: 1. DEAGLE DEVIL LNIK: KLIK 2. DEAGLE Blaze LINK: KLIK 3. DEAGLE Southeast Tiger LINK: KLIK 4. DEAGLE Oxide Blaze LINK: KLIK 5. DEAGLE Iron man LINK: KLIK KNIFE: 1. KNIFE Butterfly LINK: KLIK 2. KNIFE CS:GO GUT LINK: KLIK 3. KNIFE DEATH RED LINK: KLIK 4. KNIFE CS:GO Bayonet LINK: KLIK 5. KNIFE BOWIE LINK: KLIK SCOUT: 1. SCOUT Dragonfire LINK: KLIK AWP: 1. AWP ASIIMOV ( Default ) LINK: KLIK 2. AWP Fever Dream LINK: KLIK 3. AWP Bloody strike LINK: KLIK 4. AWP Longun LINK: KLIK 5. AWP Goldenly KLIK Liczę, że chociaż kilka z nich zostanie dodane *uwaga* skiny nie były sprawdzane @SadoS Ja wiem, ale obecnie na serwerze są wgrane skiny i to właśnie z CS:GO Moda i większości ludzi się one podobają oczywiście nie wszystkim, ale jednak @Zielona 9412 Oczywiście da radę, ale z tym do wyższych Edytowane 26 Sierpnia 2019 przez Marcineeek. Zi3lony i No Pr0blem dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 26 Sierpnia 2019 #567689 Weteran MH Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2019 Wszystko fajnie tylko to jest serwer COD MOD nie CS:GO MOD. Nie ma opcji na skiny typu cs:go, już na 400 zostały dodane i nikomu się nie podoba. @Marcineeek. Okej, w takim razie na dniach coś pododaje. Zi3lony i MARCIN3K dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zi3lony Napisano 26 Sierpnia 2019 #567739 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2019 (edytowane) Jestem jak najbardziej za twojm pomysłem nowe skiny się przydadzą. @Marcineeek.. @SadoSMoje pytanie brzmi czy dało by radę wprowadzić skiny też do innych broni? Edytowane 26 Sierpnia 2019 przez Zielona 9412 MARCIN3K dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi