elo elo 350 Napisano 30 Sierpnia 2019 #568422 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 (edytowane) Witam, dzisiaj zgadywanek NIE będzie, bo jeśli odpowiada mi 2/3 osoby, a nie mają wszystkiego dobrze, to ja nie będę czekać kto wie ile na 3 osoby, które dobrze odpowiedzą, zgadywanek póki co nie będzie. Wrócą, ale nie teraz. Ja nie będę dawał co tydzień tych samych osób (Bo tylko one na nie odpowiadają), a i ostatnia dalej stoi, bo potrzeba 1 osoby do wygrania, są 2 tylko Pozdrawiam Edytowane 30 Sierpnia 2019 przez elo elo 350 asassin432 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 30 Sierpnia 2019 Autor #568423 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi