Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Twój nick podczas gry: wnk
Godzina, data zdarzenia: 16:21 07.09.2019
Mapa: de_mirage
STEAM_ID / IP: 

STEAM_1:0:514227894

Uzasadnienie: A wiec tak, @WaRninG1 drugi raz dostalem juz od ciebie perma z "Czitowanie" na smurfie. Chcialbym zobaczyc rozpiske gdzie cheatowal wedlug ciebie. GL, Wszystko ci wytlumacze jak mi to rozpiszesz. Wbijam na nowych kontach z 1 st. zeby sprawdzic jak zareaguja admini. Mam jeszcze jedna prosbe, Jak @WaRninG1 rozpisze owe demko moglby ktos z sensowna ranga je przejrzec?

@joolz Znam. Nawet sprawdzilem i gdzie jest napisane ze nie moge grac na smurfie??

@WaRninG1 taaaa... koledzy. Kazdy kto sie podpisze pod moim tematem jest moim kolega kogo o to porosze. To ty zamykasz temat jak czujesz ze jest juz zle. Nie potrafisz odroznic zwyklego gracza od cheatera?

@joolz Mam 15 lat. Nie wchodze sobie dla "Jaj" tylko wchodze zobaczyc jak admini reaguja na osoby z standardowym avatarem i 1 stopniem. Jest w tym cos zlego? Jak widac grajac na swoim mainie nie dostaje banow za "Czitowanie", a na czystym koncie juz tak xD A odwolanie pisze tylko i wylacznie dlatego ze moze jest jeszcze wiecej osob ktore byly czyste i nie napisaly odwolania

@WaRninG1 jak skoncze mma to zerkne na te "spalone" akcje

Edytowane przez GunnerPower
Napisano (edytowane)

Jak demo się skończy nagrywać dam rozpiskę..

http://o22a.gotv.pro/srv55537/auto-20190907-1606-de_mirage.dem.zip

3:50-te skany przez smoke w model+B,

8:30-Ten celownik+B,

11:40-Nie było infa, że typ był w bs.+B,

13:25-Bardzo szybki strzał+B,

13:44-Dziwnie odwrócił się na drabinę, mimo tego, że nie było infa, że jest tam koleś..

WIem, że jest mało akcji, ale co niektóre napewno są spalone.. 

@joolz

Edytowane przez WaRninG1
Napisano (edytowane)

@GunnerPower dlaczego grasz na "smurfie" na serwerze na ktorym masz admina? :) znasz regulamin? 

Ile Ty masz lat? Wchodzisz na drugim koncie sprawdzić reakcje innych adminow po czym odwolanie piszesz... Rece opadaja na to co sie dzieje z adminami CSGO. Takie glupie bany, jakieś dziwne problemy, wchodzenie sprawdzić sobie dla jaj. 

Niech Ci @aquax wyjaśni o co chodzi z multikontem i zmianą nicku będąc adminem bo i tak codziennie nowy problem dochodzi. Btw. Zerknę demko jak bede w hotelu bo jestem w trasie

Edytowane przez joolz
Napisano (edytowane)

@WaRninG1 

3:50 - wlacz sobie volume 0.45 i slychac typa jak biegnie w strone konca okna, Ja zaczalem scanowac cale okno nawet jak on przeszedl.
8:30 - chodzi ci o typa ktory przeskakiwal na standard? Nie wiem czy zauwazyles ale celownik jest  0.5 cm nad nim :)
11:40 - Slychac jak zeskakuje z drewna na BS XDDD
13:25 - normalny strzal + demo jest w 20 tick (lub cos podobnego)
13:44 - slychac jak wchodzi po drabinie

cos jeszcze?

Edytowane przez GunnerPower
Napisano

watekzamkniety.png

Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie.
Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.
Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...