Barthezz. ! Napisano 10 Września 2019 #569439 Udostępnij Napisano 10 Września 2019 Nick: prOps. ! (dawniej Barthezz. !)Wiek: 21Doświadczenie (w byciu adminem): W granicach 4 latZnajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 10 lat będzie Steam / NonSteam: SteamDlaczego Ty: Dlatego, że admina posiadałem na nie jednym serwerze i zawsze sprawdzałem się w tej roli. Chciałbym pomóc administracji w walce z cziterami których jest co raz więcej. Na serwerze spędzam czasu jak najwięcej mogę. Wystarczy jedna wiadomość na steam i problem rozwiązany ! Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W tygodniu 3-5 h / Weekendy zdecydowanie więcej Kontakt: gg: 48801671Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/prOps. !/80.72.40.110:27026/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tutki16 Napisano 10 Września 2019 #569440 Udostępnij Napisano 10 Września 2019 No luju czekałem, aż wkońcu złożysz to podanie, miał tutaj admina, sprawował sie dobrze, jeżeli tylko twój czas na serwerze sie utrzyma i bedziesz widoczny to jestem jak najbardziej za powrotem. Barthezz. ! dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FatalErroR Napisano 11 Września 2019 #569496 Udostępnij Napisano 11 Września 2019 Koleś git, często widuje go na serwerze więc jako strażnik przed hakerami i innymi ****** na pewno się sprawdzi :D Ogólnie polecam allegrowicza XD Barthezz. ! dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
se7en. Napisano 11 Września 2019 #569536 Udostępnij Napisano 11 Września 2019 Widzę często, że grasz, a do tego na steamie zupełnie nie ma problemu z ewentualnym zawołaniem na serwer. Ogarniasz jak najbardziej, z resztą kiedyś już tu byłeś i wtedy było to samo. Jeśli się to nie zmieni to jak najbardziej tak! Barthezz. ! dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina00 Napisano 14 Września 2019 #569664 Udostępnij Napisano 14 Września 2019 Jestem na tak. Miły, wesoły, ogarnięty gracz. Często widuję go na serwerze. Myślę, że spełni się w roli admina. Barthezz. ! dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mil3nka Napisano 14 Września 2019 #569676 Udostępnij Napisano 14 Września 2019 Często aktywny, rozpoznawalny i miły gracz, jestem na tak Barthezz. ! i TAKE ME dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wild Napisano 15 Września 2019 #569721 Udostępnij Napisano 15 Września 2019 Na tak -Steam jest -gametracker ok -wiek + Fajnie się z tobą gra, często widuję Barthezz. ! dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DionizyZlotopolski Napisano 15 Września 2019 #569805 Udostępnij Napisano 15 Września 2019 Zdecydowanie na TAK. Już kiedyś był u nas w teamie i naprawdę był pomocny. + doświadczenie + wiek + gt + kolejna kadencja w naszym gronie Miły choć czasem wredny, lecz z tą parówą mogę grywać Barthezz. ! dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 17 Września 2019 #569982 Udostępnij Napisano 17 Września 2019 Okres próbny, 3 tygodnie. SID NA PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 17 Września 2019 #569983 Udostępnij Napisano 17 Września 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi