Shok3n Napisano 14 Września 2019 #569706 Udostępnij Napisano 14 Września 2019 Nick: -OH' Hayzen Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Wcześniej wiele sieci na których posiadałem admina Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: Około 7 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Myślę że większość mnie lubi, jestem dosyć rozpoznawalny, często gram Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Kilka godzin dziennie Kontakt: GG, Steam, Messenger Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/-OH' Hayzen/80.72.40.110:27026/ Zi3lony, MARCIN3K i Mil3nka dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DionizyZlotopolski Napisano 15 Września 2019 #569804 Udostępnij Napisano 15 Września 2019 Uważam, że można by wziąć kolegę Hajzera na okres próbny. Gracz lubiany, udziela się, rozmawia, pozytywny + wiek + doświadczenie w byciu adminem + (uważam, że) lubiany - co prawda krótki staż na serwerze, ale często bywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barb. Napisano 17 Września 2019 #569902 Udostępnij Napisano 17 Września 2019 OOo i Zygmunt się znalazł... Moja opinia taka jak u Dionizego, szansę można dać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 20 Września 2019 #570134 Udostępnij Napisano 20 Września 2019 Zamykam i odrzucam na prośbę autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 20 Września 2019 #570135 Udostępnij Napisano 20 Września 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi