Kanron aka Sextasy Napisano 27 Września 2019 #570765 Udostępnij Napisano 27 Września 2019 (edytowane) Nick: Kanron Wiek: 26 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na naszym wspaniałym COD MOD 400 x2 czas ok. pół roku x2 oraz kilka innych serwerów Znajomość AMXX (W skali 1-10): myślę że spokojnie 7-8 Staż w CS-sie: Bawię się w tą grę 9 lat Steam / NonSteam: Steam https://steamcommunity.com/profiles/76561198055279821/ Dlaczego Ty: Dlaczego Ja ? hmm . Nie będę sie tutaj rozpisywać jak w poprzednich 2 podaniach Krótko i na temacik , gram po pracy godziny pożno wieczorne , często brakuje np o 2 w nocy adminów gdy pojawiają sie nieciekawe osoby chciałbym wrócić w szeregi jak za starych dobrych czasów Myślę że nikogo nigdy nie zawiodłem a jak zawiodłem to może trzeba dać szanse na nowy start ? Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Spokojne minimalne 3 h maximum nocka Kontakt:Facebook , Telefon , MSG , STEAM Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Kanron/80.72.43.106:27022/ Edytowane 28 Września 2019 przez Kanron aka Sextasy elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ariadrin Napisano 27 Września 2019 #570768 Udostępnij Napisano 27 Września 2019 wszystko ok, lecz gt z ostatnich dni nie zachwyca. pograj z nami jeszcze systematycznie przez tydzien, dwa. na ten moment niestety nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 27 Września 2019 #570769 Udostępnij Napisano 27 Września 2019 Zdecydowanie za szybko po powrocie to podanko, pograj z tydzień-dwa reguralnie i wtedy złóż podanie. Aktualnie jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanron aka Sextasy Napisano 27 Września 2019 Autor #570770 Udostępnij Napisano 27 Września 2019 WIEM ŻE NA SWOJE PODANIE SIE NIE ODPOWIADA , ale jak juz jesteście na NIE "Młodziaki" to chociaż zacznijcie grać na serwerze , żeby miedzy godziną 22-04.00 grało jak najmniej odpalów a wtedy możemy pogadać frekwencja serwera spada właśnie w tych godzinach pozdrawiam , odezwe się za 1-2 tyg .:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 28 Września 2019 #570786 Udostępnij Napisano 28 Września 2019 Jestem na nie gt nie zachwyca. Po za tym kultury trochę brakuję jeżeli już tak się wypowiadasz. Mamy też swoje obowiązki i niektórzy pracują na 3 zmiany dlatego nikogo nie ma o tych właśnie godzinach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 28 Września 2019 #570790 Udostępnij Napisano 28 Września 2019 (edytowane) Jestem na NIE: -coś cię nie kojarzę -gt do porawienia -kłamstwo w podaniu na temat czasu gry dziennie Pograj jeszcze 2 tygodnie i zmienie zdanie Edytowane 28 Września 2019 przez A3ro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 28 Września 2019 #570793 Udostępnij Napisano 28 Września 2019 Fajnie, że wracasz, ale nie z takim GT, troszkę kłamiesz w podanku :p Znany i lubiany moze i jesteś (pomimo zepsucia nuke ) Raczej 19 lat w csa XD Za 2 tygodnie wróć i popraw podanko i kulturę, to będę na tak, pozdrawiam Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smiercionosny321 Napisano 1 Października 2019 #571133 Udostępnij Napisano 1 Października 2019 Jestem na Nie (-)Nie kojarzę cb (-)GT do poprawienia I skoro wiesz że się nie wypowiada w własnym podaniu to po co się wypowiadasz ?(----) (-)kłamstwo i brak kultury Pograj z nami dłużej i złoż podanie za 2 tygodnie minimum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 2 Października 2019 #571180 Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Zamykam twoje podanie do końca tygodnia, popraw swoje GT. Nie powinno być tak, że spędzasz tylko 2-3dni w tygodniu na serwerze, staraj się to poprawić, a w poniedziałek otworzę twoje podanie ponownie. Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 6 Października 2019 #571498 Udostępnij Napisano 6 Października 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi